Terra Park, primul parc de distractii din Bucuresti

/ / Modificat: 2011-10-24
Terra Park, primul parc de distractii din Bucuresti

Deschis la jumatatea lunii octombrie 2011, Terra Park se anunta a fi un taram al distractiei pentru toate varstele, care aduna intr-un singur loc cele mai fascinante aventuri din jurul lumii.

Desfasurat pe o suprafata de 30.000 metri patrati si situat pe Bd. Timisoara din sectorul 6 al Capitalei (intre mall-urile Afi-Cotroceni si Plaza Romania), cu o parcare de 500 de locuri, Terra Park reuneste sub un singur acoperis atractii pentru copii, pentru intreaga familie, aventuri extreme, dar si restaurante si magazin de suveniruri.

 baloane

Parcul este deschis in fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 10.00-22.00 si sambata si duminca intre orele 9.00-23.00.

Cardul de acces

Accesul in Terra Park se face pe baza unui card de acces. Acesta contine un numar de puncte ce pot fi folosite atat pentru atractiile parcului, cat si in restaurante sau in magazinul de suveniruri.

1 punct = 1 RON

Cardul de 50 de puncte (50 RON)

Cardul de 80 de puncte (70 RON + 10 puncte bonus)

Cardul de 120 de puncte (100 RON + 20 de puncte bonus).

Oricare din cele trei optiuni, iti asigura intrarea in parc de 3 ori, atat timp cat pe card mai ai minim 1 punct.

Punctele bonus pot fi folosite doar la atractii.

Odata consumate punctele, iti poti reincarca oricand cardul la unul dintre centrele de alimentare din interiorul parcului. Le poti gasi usor folosind harta gratuita care insoteste cardul de acces.

Mai exista si bratara cu 40 de puncte, care include o singura intrare in parc si este dedicata copiilor cu varste curpinse intre 3 si 12 ani, cu conditia sa fie insotiti de un adult.

Atractii pentru copii - 4 puncte

  • Masinute cu baterie

  • Camioane

  • Safari

  • Cinema 4D

  • Roata

  • Baloane zburatoare

Aventuri pentru copii - 5 puncte


Italia: Circus Maximus


 circus_maximus

Alege-ti calutul potrivit si galopeaza printre colinele triumfului. Desi toti concurentii ajung la destinatie in acelasi timp, fiecare este castigatorul propriei curse. Pentru ca mai important decat destinatia este drumul in sine. Oricat de copil sau adult ai fi.

Anglia: Londra la inaltime

Autobuzul te plimba la inaltime, prin bataia placuta a vantului. Bucura-te de privelistea londoneza si uita de restul detaliilor.

Germania: Roata Brandenburg

roata_brandenburg

De multe ori in viata se intoarce roata. In sensul bun. Gaseste-ti locul in Roata Brandmburg si schimba-ti perspective la 360 de grade. In timp ce gandurile iti sunt purtate in cercuri perfecte, privirea ta va admira privelistea de sus. Apoi de jos… Sus, jos, sus, jos. Si gata!

Aventuri in familie - 10 puncte

Maroc: Cestile Maghrebiene

A venit momentul sa te invarti in cercuri selecte. Singur sau impreuna cu cei dragi.

Cestile Magrebiene iti dezvaluie un ritual unic al ceaiului, usor ametitor dar deosebit de placut.

Mali: La capatul lumii

Elefantii stiu drumul pana la capatul lumii si inapoi. Cat de departe vei ajunge, doar tu stii. Iar acela este Timbuktul tau. Elefantii pleaca de mai multe ori pe zi, din acelasi loc. Dar fiecare parcurge un traseu unic, in functie de imaginatia celui pe care il conduce.

Aventuri extreme - 15 puncte

USA: Willis Tower

Willis Tower are doar lifturi iubitoare de sentatii tari. Te vor urca vertiginos cu 16m/secunda si te vor cobori intr-un suspans la fel de mare. Cat esti la inaltime, poti admira privelistea. Dar sa fii pregatit! Nu se stie niciodata cand incepe caderea libera.

Insula Pastelui: Moai

Te-ai gandit vreodata ce senzatie ai avea daca ai fi pe ciocanul unui urias care sculpteaza in stanca? La cata adrenalina servesti in timpul ride-ului, e greu de crezut ca poti inchide gura macar o secunda.

Mexic Maya: Toltec Pendula

toltec_pendula

Aseaza-te confortabil in aceasta Pendula. Timpul trece atat de repede, incat te vei simti ca un titirez. Vei calatori in cateva minute cat altii in zile. Pe unde, doar tu stii. Iar aventura va fi atat de mare, incat la contactul cu pamantul iti va lua ceva sa te dezmeticesti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre