Tabara de vara pentru copii in Paradisul verde!

/ / Modificat: 2009-06-18
Tabara de vara pentru copii in Paradisul verde!





 

Centrul 2 FasTracKids Bucuresti impreuna cu Cristian Lacraru, organizeaza pentru copiii din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre 4-8 ani o tabara de vara inedita, intr-o locatie cu totul si cu totul aparte.

"Summer Camp verde in Paradisul verde" este un proiect unic in acest moment prin structura sa si prin diversitatea activitatilor propuse copiilor. Locatia aleasa este perfecta pentru momente de relaxare, copiii avand aici parte de activitati diverse, de la plimbari in zona, activitati sportive, pana la vizite la scoala de echitatie si acces supravegheat la piscina. Tabara de vara este structurata pe o durata de cinci zile, copiii din Bucuresti avand asigurat transportul catre si dinspre Paradisul verde.

Pe parcursul celor cinci zile de tabara, copiii sunt initiati in lucrul cu calculatorul prin intermediul programului Gradinita IT, program derulat din luna Ianuarie a acestui an. Impreuna cu instructorii FasTracKids copiii se distreaza zi de zi, realizand desene, colaje, jocuri interactive, experimente, mici spectacole de teatru, in care copiii isi asuma diverse roluri. Temele propuse pentru aceasta vara au ca scop dezvoltarea abilitatilor de gandire creativa, de lidership si lucru in echipa, formarea unor deprinderi necesare atat la scoala cat si in viata.

Copiii vor participa la activitati sportive diverse, vor avea program de odihna, masa de pranz si gustare intre mese, activitati recreative.

"Summer Camp verde in Paradisul verde" are doua perioade de desfasurare, intre 27-31 Iulie si 3-7 August. Pe tot parcursul timpului petrecut de copii in incinta taberei in aer liber, acestia vor fi supravegheati de personal specializat, avand la dispozitie si personal medical .

"Summer Camp verde in Paradisul verde este un proiect special care debuteaza in acest an si care se doreste a fi dezvoltat mult in anii care urmeaza. Gradinita IT a intrat natural in aceasta oferta, ca urmare a gradului ridicat de informare, predare si dotare tehnica, de care beneficiaza programul. Ne dorim ca Gradinita IT sa se dezvolte rapid si sa devina un program specializat, necesar in gradinite. In aceasta tabara de vara copiii vor avea acces controlat la calculator si la aplicatii specifice varstei lor. In urma acestui program copiii vor intelege mai clar ce inseamna, ce face, cum se foloseste si cum se intretine un calculator impreuna cu toate accesoriile lui, primind in acelasi timp sfaturi de ecologie si sanatate",

Cristian Lacraru, coordonator program Gradinita IT.

"Atractivitatea si ineditul acestui concept consta in imbinarea programului de vacanta cu cel educational, oferind in final un pachet de tabara complex si captivant. Vom fi aproape de Bucuresti, dar departe de zgomot, caldura si asfalt fierbinte. Centrul 2 FasTracKids din Gh.Dem Teodorescu, 16 bis este la a doua editie Summer Camp, iar anul acesta ii invita pe copii in Paradisul verde. Temele propuse sunt: 27 – 31 iulie "Anatomia mea" -  copiii  invata despre corpul uman, despre functiile acestuia, vor dobandi principii de igiena si viata sanatoasa. In perioada 3 - 7 august "Gata de calatorie"  - copiii pleaca intr-o calatorie virtuala in jurul lumii.

Timp de cinci zile patrund tainele culturii, traditiilor si obiceiurilor din diferite regiuni de pe glob, invata cum sa se pregateasca pentru plecarea intr-o calatorie, iar la final, organizeaza o expozitie de obiecte si o parada a costumelor traditionale specifice diferitelor popoare".

Ruxandra Avram – PR Manager Centrul 2 FasTracKids Bucuresti

 Info plus

Despre Gradinita IT

Cursurile Gradinita IT permit un grad foarte ridicat de socializare intre copii, prin metode de invatare si predare interactive, atractive, organizate in forme variate: individual, perechi, sau  grupuri. Laboratorul IT este dotat cu statii de lucru pentru copii, sistem de proiectie, camere video fixe si mobile, infrastuctura de retea completa, tableta interactiva, software pentru predare cu elemente text, audio si video in limbile romana si engleza, manuale de curs si ghiduri de utilizare, accesorii IT, dar si o zona de relaxare pentru copii in pauzele dintre lectii. Zona de relaxare este dotata cu echipamente specifice si include  jocuri si aplicatii recomandate copiilor peste 3 ani.

Despre FasTracKids

Fastrackids este un program de educatie conceput in Statele Unite ale Americii de psihologi si educatori de talie mondiala si isi propune sa fructifice la maximum oportunitatile de cunoastere, deschise copiilor in perioada cuprinsa intre 3 si 8 ani.

Urmarind excelenta educationala, FasTracKids ofera un proces de invatare interactiv, care poate fi urmat ca model pe parcursul intregii vieti.  Curriculum-ul  si tehnologia de ultima generatie le dezvolta copiilor abilitatile de leadership, public speaking si comunicare. Programul nostru, in acelasi timp formativ si distractiv, ofera copiilor o educatie complementara, folosind tehnologie de ultima generatie si metode interactive de predare, invatare si evaluare.

Pentru mai multe detalii si programul detaliat vizitati www.stepbystep.ro si site-ul lui Cristian Lacraru.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre