Sustine finalizarea proiectului Marie Curie!

/ / Modificat: 2010-06-24
Sustine finalizarea proiectului Marie Curie!

Sensiblu si Avene fac un apel umanitar pentru o noua donatie catre sectia de cardiologie infantila Marie Curie.

In perioada iunie – august 2010, Sensiblu deruleaza impreuna cu Avene si Fundatia Sensiblu o noua etapa din campania "Deschide-ti inima catre copii". Vara aceasta 10% din vanzarile oricarui produs Avene achizitionat din farmaciile Sensiblu va fi folosit pentru dotarea completa cu aparatura medicala a sectiei de cardiochirurgie infantila de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti.

"Avene impreuna cu Sensiblu vor dona 10% din vanzari catre Marie Curie, insa cei care vor salva cu adevarat vietile nou nascutilor cu malformatii cardiace sunt cei care au incredere in produsele noastre - dedicate 100% ingrijirii pielii sensibile", declara Alexandra Bucura, Brand Manager Avene.

"Pentru o asemenea cauza nu poti da doar un deget de ajutor. E musai sa dai toata mana si chiar mai multe maini daca ai. De aceea am decis sa continuam sa sustinem proiectul Marie Curie si ne bucuram sa avem alaturi brandul Avene", declara Cristina Horia, Director Executiv al Fundatiei Sensiblu.

Programul de strangere de fonduri a debutat in mai 2009, prin campania "Deschide-ti inima catre copii". Cu ajutorul clientilor care au cumparat inima antistres – simbolul campaniei aflat in toate farmaciile Sensiblu - au fost donate 58 de echipamente medicale necesare pentru infiintarea sectiei de chirurgie infantila a Spitalului Marie Curie din Bucuresti in valoare de 50.000 euro. Succesul campaniei "Deschide-ti inima catre copii" a fost recunoscut si oficial in cadrul Galei Societatii Civile, editia 2010 prin acordarea premiului al III-lea la categoria Sanatate.

24 iunie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre