Surprize Aptamil la Help Net

/ / Modificat: 2012-11-22
Surprize Aptamil la Help Net

Inca din prima clipa ti-ai protejat micutul alaptandu-l! Stii cat de important este sa ii asiguri copilului tau cel mai bun start in viata, iar alaptarea reprezinta primul pas.

Dupa ce perioada de alaptare s-a incheiat, te poti baza in continuare pe Aptamil.

Inspirata de laptele matern, Nutricia a creat Aptamil de la 6 luni. Contine Pronutra+, un complex unic de nutrienti, ce combina Immunofortis (scGOS/lcFOS) cu nutrienti esentiali si vitaminele A, C si D care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Si pentru ca micutul tau sa se bucure de protectie imunitara, Aptamil si farmaciile Help Net vin cu o oferta speciala:  la 4 cutii de Aptamil achizitionate odata sau in perioade succesive din farmaciile Help Net, primesti gratuit a cincea cutie. Oferta este valabila doar cu cardul de fidelitate Help Net, pentru formulele de lapte de continuare (Aptamil 2 si 3) si cele de crestere (Aptamil 1+, 2+).

Pentru mai multe detalii despre promotiile noastre, te invitam sa accesezi site-ul www.aptanutricia.ro. In plus, nu uita ca poti apela oricand la Expertii Nutricia Aptamil pentru a afla informatii despre alaptare, nutritia si ingrijirea copilului, produsele si promotiile Nutricia Aptamil: 0800 672 888 sau expert@aptanutricia.ro.

Nutricia sustine recomandarea OMS de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult timp posibil, in paralel cu alimentatia diversificata.

Nu participa la promotie formulele Aptamil 1 si formulele cu destinatie nutritionala speciala.

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugar; inainte de a folosi o formula de lapte consultati medicul pediatru.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre