Sunt o printesa, o noua initiativa Disney Channel

/ / Modificat: 2013-07-25
Sunt o printesa, o noua initiativa Disney Channel

Descopera printesa din tine

printesa-disney

Disney Chanel lanseaza de Ziua Femeii (8 Martie) o noua initiativa destinata elevelor cu varste intre 6 si 8 ani. Prin intermediul unui promo care va fi difuzat permanent in pauzele dintre show-urile Disney Channel Romania, tinerele telespectatoare vor afla ca nu este nevoie sa poarte cele mai frumoase rochii sau sa locuiasca intr-un castel pentru a se simti printese Disney. Orice fata poate fi o printesa daca este curajoasa, loiala, demna de incredere, blanda, generoasa si arata compasiune celor din jur.

In filmul promotional le puteti vedea pe Alba ca Zapada, Ariel, Belle, Cenusareasa si Rapunzel, alaturi de fete obisnuite, dar care sunt printese in mediul si in comunitatea in care traiesc. Lista personajelor este impresionanta si include muzicieni si gradinari, un arcas, un surfer, un gimnast, un savant, un pilot de karturi, un calaret, un jucator de sah si o fetita care isi ingrijeste bunica. In plus, cu totii sunt foarte buni prieteni, iar rolul lor este de a le arata telespectatorilor cum se comporta o adevarata printesa.

printesa-disney

Clipurile vor fi difuzate pe Disney Channel in perioada 8 Martie – 1 Aprilie si vor fi urmate de aparitia Academiei de Printese, un joc interactiv care va fi disponibil pe siteul www.disney.ro, din luna mai pana in luna iunie.

In aceasta primavara, Disney Channel va difuza show-uri pline de magie si farmec, in care le puteti revedea pe mult iubitele Printese Disney. Veti putea urmari aventurile lui Mulan, incepand din luna aprilie; ale Cenusaresei, incepand cu 8 martie, in "Cenusareasa 1" si din 30 martie in "Cenusareasa 2" si ale "Sofiei I" incepand cu luna aprilie. Multe alte Printese Disney asteapta sa va incante cu povestile lor, de-a lungul acestei primaveri.

printesa-disney

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre