Stiati ca un simplu vot poate schimba viata copiilor nostri?

/ / Modificat: 2014-08-27
Stiati ca un simplu vot poate schimba viata copiilor nostri?

Ii aveti, ii iubiti, vreti sa le fie bine si sa le dati inca dinainte de nastere tot ce aveti mai bun. Pentru ca ei sunt pentru voi tot ce e mai bun.

De aceea, Philips Romania a gandit special un proiect prin care sa incerce sa schimbe viata copiilor din Romania. In cadrul lui, din iulie pana acum, de la oameni din intreaga tara, s-au adunat peste 1000 de idei de proiecte. Ele au vizat perioada de nastere, startul sanatos al copilului in viata si recreerea prin lumina. Toate acestea au ajuns pe masa unui juriu de specialisti ce a trimis in marea finala cele mai inspirate si realizabile 9 idei.

Cand e marea finala? Cand se decide viitorul? Chiar in aceste zile este in desfasurare acea perioada de proiect in care 3 dintre cele mai bune idei vor deveni realitate cu ajutorul Philips, dar si prin vot public.

Asa ca intrati pe ideideviitor.ro. Vedeti ideile finaliste, ganditi-va pe care dintre ele o doriti realizata pentru binele copiilor vostri si votati-o. Aveti timp pana pe 29 august. Pe 1 septembrie Philips va anunta castigatoarele si in cel mai scurt timp posibil va incepe implementarea acestora.

Prin astfel de proiecte, Philips a reusit sa schimbe destine in intreaga lume. De ce nu ar face asta si in Romania?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre