Spitalul Wellborn declara primavara anotimpul sanatatii

/ / Modificat: 2015-04-14
Spitalul Wellborn declara primavara anotimpul sanatatii

Primavara este a sperantei si a reusitelor pentru Wellborn, primul Spital de Fertilitate si Medicina Marteno-Fetala din Romania si pentru pacientii sai. De aceea, pana pe 31 mai 2015, in cadrul spitalului Wellborn, pacientii care sunt asigurati CAS si care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie, pot beneficia de avantajele campaniei Primavara Wellborn.

In cadrul acesteia, cuplurile infertile pot beneficia de consultatii initiale gratuite de sterilitate. Consultatiile sunt realizate de doctorul Silviu Predoi, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale - Supraspecializare in Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata - RUA (Fertilizare in Vitro-FIV) si de doctor Oana Moise, medic specialist obstetrica-ginecologie, Supraspecializare in RUA-FIV, Fellowship in medicina reproductiva- Kinderwunschzentrum Viena.

In Romania, infertilitatea afecteaza 15% dintre cuplurile aflate la varsta reproductiva.

Demersurile Wellborn in lupta pentru sanatate nu se opresc aici. Asadar, in aceeasi perioada, pacientii pot beneficia de 4 operatii de ginecologie (clasice sau laparoscopice), ca alternativa la chirurgia clasica/deschisa.

Interventiile vor fi efectuate in cadrul Spitalului Wellborn din Bucuresti, pacientii beneficiind de aparatura performanta si de atenta monitorizare a echipei de medici ultraspecializati: Gabriel Mitroi (Medic primar obstetrica-ginecologie, Competenta in laparoscopie, colposcopie, ecografie obstetrica – ginecologie, histeroscopie, colposcopie, Chirurgie laparoscopica si chirurgie oncologica), Alexandru Bogdan (Medic primar obstetrica-ginecologie, Competenta in Ultrasonografie obstetricala si ginecologica si in chirurgia laparoscopica ginecologica), Alin Burlacu (Medic primar obstetrica-ginecologie, Competenta in ecografie obstetricala-ginecologica).

In cadrul campaniei de primavara marca Wellborn, pacientii au posibilitatea sa efectueze gratuit ecografii de morfologie fetala 3D/4D si amniocenteze. 

Pentru investigatii amanuntite sau tratamente personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, nr. 3 sau la unul dintre numerele: 031.9105 / 0785.212.628.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre