Spitalele Cuza Voda si Elena Doamna din Iasi, au primit a treia donatie 1 pachet=1 vaccin

/ / Modificat: 2011-03-07
Spitalele Cuza Voda si Elena Doamna din Iasi, au primit a treia donatie 1 pachet=1 vaccin

Cea de a treia donatie din cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin a ajuns la Iasi. Datorita parintilor din Romania, Spitalul "Cuza Voda" si Spitalul "Elena Doamna" au primit mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers.

In cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin, parintii din Romania au avut posibilitatea sa contribuie atat la salvarea copiilor din zonele de pe glob afectate de tetanos, cat si sa sustina maternitatea din orasul lor. Ei au intrat pe pagina de Facebook "Lumea Mamicilor", au participat la mozaicul Pampers si au votat orasul preferat.

Datorita voturilor lor, cea de a treia donatie Pampers a ajuns la Iasi, la Spitalul "Cuza Voda" si Spitalul "Elena Doamna". Donatiile vor ajuta la dotarea maternitatilor cu mobilier, pentru a le asigura mamicilor si nou – nascutilor conditii cat mai bune in perioada spitalizarii.

Astfel, maternitatea Spitalului "Cuza Voda" a primit o donatie care consta in scutece Pampers, 25 de patuturi neonatale, 12 mese de infasat si 12 scaune de alaptat, iar maternitatea Spitalului "Elena Doamna" a primit scutece Pampers, 12 patuturi neonatale, 6 mese de infasat si 6 scaune de alaptat.

"As vrea sa le multumesc mamicilor care au votat pentru aceasta maternitate. Mobilierul pentru copii este extrem de binevenit, fiind tot ce-i trebuie atat unui copil, cat si unei mamici ca sa stea impreuna dupa o jumatate de ora de la nastere", Dr. Stamatin Maria, seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului "Cuza Voda".

La donatie a fost prezent si Aurelian Temisan, sustinatorul campaniei "1 pachet = 1 vaccin". "Este o campanie in care cu siguranta m-as fi implicat, chiar daca nu as fi devenit parinte, pentru ca oriunde in lume exista oameni care au nevoie de ajutorul altor oameni. As vrea sa le multumesc tuturor celor care contribuie la aceasta campanie", a declarat el.

Prima donatie din cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin" a mers catre spitalele Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon din Bucuresti, iar cea de a doua donatie a ajuns in Timisoara, la Spitalul Clinic "Dumitru Popescu" si la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1.

Ca si in anii trecuti, parintii din tara au avut posibilitatea sa ajute familiile afectate de tetanos din intreaga lume, sa primeasca o sansa la viata. In cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin", pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate, avand semnul campaniei, Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre