Silan Supreme, o gama premium de balsam de rufe inspirata din parfumurile fine frantuzesti

/ / Modificat: 2017-03-14
Silan Supreme, o gama premium de balsam de rufe inspirata din parfumurile fine frantuzesti

Nu exista nimic mai placut decat sa fii rasfatata cu parfumuri sofisticate, bijuterii pretioase si tinute haute couture elegante, realizate din cele mai delicate tesaturi. Acestea sunt unele dintre cele mai pretioase momente, de o delicatete senzuala aparte, pentru care viata merita traita! Cu astfel de momente vrea sa te surprinda si noua colectie de balsamuri Silan Supreme, cea mai recenta inovatie de la Henkel in materie de ingrijire a hainelor.

Inspirata din parfumuri frantuzesti sofisticate, Silan Supreme ofera hainelor tale rasfaţ suprem si glamour parizian, cu milioane de particule pentru catifelarea intregii garderobe si a rufelor din locuinta ta.

Avand 3 arome senzationale, noua colectie Silan Supreme va deveni cu siguranta preferata iubitorilor de parfumuri fine si senzuale. Pentru un produs destinat exclusiv ingrijirii rufelor, Silan Supreme s-a concentrat extrem de mult asupra conceperii notei de baza a parfumului. Asadar, acesta nu contine doar note de lemn nobil si mosc alb, ci si cateva note florale delicate, pentru placerea fiecarui consumator.

Romance – plin de rafinament, Silan Supreme Romance este disponibil intr-o sticla roz atragatoare, care va transpune consumatorii pe strazile elegante ale Parisului, pentru o plimbare in toiul primaverii. Inspirat din parfumurile frantuzesti sofisticate, Silan Supreme Romance surprinde prin notele fructate care vin in completarea notelor florale romantice date de trandafiri, lemn de santal si mosc.

Glamour – disponibil intr-un ambalaj glossy auriu, Silan Supreme Glamour ilustreaza stilul de viata luxos si pretios la care oamenii aspira. Aceasta varianta de balsam este inspirata dintr-un parfum frantuzesc clasic, vesnic la moda, aroma floral-lemnoasa eleganta si originala fiind imbunatatita cu note fresh de portocale din Sicilia si pergamuta din Calabria.

Passion - purpuriul este culoarea pasiunii, iar prin ambalajul stilat, de culoare mov, si prin parfumul senzual, Silan Supreme Passion si-a propus sa ne faca inimile sa bata mai cu forta. Aceasta varianta de balsam a fost inspirata dintr-un parfum frantuzesc classic, dar si modern. Astfel, Silan Supreme Passion combina ingrediente pretioase precum boabele tonka, cu note lemnoase, precum si vanilie si flori luxuriante, cum sunt iasomia si eternul trandafir.

Noua colectie Silan Supreme are un ambalaj unic pe piata, dar si o tehnologie inovatoare de ingrijire a hainelor, combinatie ce ilustreaza perfect emblema premium a noii game. Silan Supreme este disponibil pe piata in doua variante de prezentare: de 600 ml si de 1,2 l.

Gratie noii colectii Silan Supreme, hainele tale vor pastra un parfum seducator si vor fi incredibil de catifelate. Va fi mica ta placere senzoriala!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre