Shopping de nota 10 la Baneasa Shopping City

/ / Modificat: 2009-08-27
Shopping de nota 10 la Baneasa Shopping City

 

Baneasa Shopping City lanseaza campania "Shopping de nota 10", incepand din acest weekend. Vizitatorii centrului comercial vor putea gasi multe solutii pentru ca perioada premergatoare inceperii anului scolar sa nu fie una dificila si aglomerata.

Micutii vor intotdeauna sa isi reinnoiasca garderoba inainte de inceputul anului scolar, iar scolile cer intotdeauna materiale noi, motiv pentru care parintii sunt in alerta inca de la finalul lunii august.

Din acest motiv, Baneasa Shopping City a pregatit o serie de evenimente speciale in luna septembrie, alaturi de oferte promotionale pentru articolele care le sunt atat de necesare micutilor la inceputul anului scolar. Campania "Shopping de nota 10" va include oferte ale magazinelor: Bebeloo, Bambini, Caribu, Champion, Colori by Raxevsky, Debenhams, Du Pareil Au Meme, Gap, IL Gufo, Kanz & Pablonski, Okaidi, Miniblu, Mothercare, Naturino, Next, Petit, Prenatal, Reserved, Replay, Sergent Major, United Colors of Benetton, Z, Zara Kids, Ziggo kids.

In plus, distractia nu va lipsi de la Baneasa Shopping City, unde cele mai iubite personaje din desenele animate vor fi prezente in centrul comercial, spre deliciul celor mici care vor avea posibilitatea de a se poza alaturi de eroii preferati si de a interactiona cu acestia.

"Academia de distractie" din Baneasa Shopping City va aduce de fiecare data petreceri speciale pentru cei mici. In 29-30 august cei mici sunt invitati la "Weekendul Piratilor", unde vor descoperi comorile din centrul comercial.

Weekendul 5-6 septembrie aduce "Festivalul Toamnei", 12- 13 septembrie activitatile organizate de Cartoon Network, iar 19-20 septembrie "Carnavalul de inceput de an scolar". Petrecerile din "Academia de distractie" vor avea loc langa locul de joaca Magic City Baneasa din Baneasa Shopping City.

27 august 2009


Articole recomandate

Citeste si despre