Sensiblu merge la gradinita

/ / Modificat: 2009-09-11
Sensiblu merge la gradinita





 

Sensiblu lanseaza programul "Sa crestem mari si sanatosi" si merge la gradinite sa dea sfaturi sanatoase copiilor.

Cu ocazia inceperii anului scolar, Sensiblu va organiza campania "Sa crestem mari si sanatosi" adresata copiilor din grupa mare la gradinite. Campania se va desfasura in 50 de gradinite din Bucuresti, Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj, Timisoara si are ca scop intampinarea copiilor in prima zi de gradinita cu sfaturi sanatoase pentru un an nou.

Astfel, in prima zi de gradinita din noul an, copiii vor primi la gradinita un kit de sanatate care va contine carticele de colorat cu sfaturi de sanatate pentru copii si brosuri informative pentru parinti, creioane, jucarii si alte produse pentru juniori. De asemenea, reprezentantii Sensiblu vor prezenta copiilor 5 reguli de baza in educatia sanitara esentiala pentru copii.

Sensiblu incurajeaza educarea copiilor cu privire la sanatatea lor

"Sa crestem mari si sanatosi" este o campanie de educare pentru intreaga familie, oferind sfaturi copiilor, dar si parintilor. Campania face parte din programul mai amplu de prevenire a bolilor prin educare si informare sustinut de Sensiblu.

"Dorim sa atragem atentia parintilor asupra educatiei copiilor lor in privinta sanatatii pornind de la aspecte simple precum igiena mainilor si cea dentara si ajungand pana la prevenirea unor probleme oftalmologice. Este extrem de important sa ne invatam copiii sa aiba grija de sanatatea lor. Luni, 14 septembrie vom incepe  'Sa crestem mari si sanatosi' cu cateva reguli de baza in educatia sanitara. Speram ca cei mici sa inteleaga importanta igienei si sa creasca intr-un mediu cat mai sanatos pentru dezvoltarea lor", declara farm. Alice David, Senior Pharma Brand Manager Sensiblu.

Informarea si educarea celor mici si a parintilor este o preocupare permanenta a farmaciilor Sensiblu. Drept dovada campania "Sa crestem mari si sanatosi" la gradinita este o continuare la "Primii 3 ani", un program Sensiblu de informare si educare a mamicilor despre produsele necesare cresterii si ingrijirii copilului.

11 septembrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre