Sarbatorile vin in magazinele Selgros cu oferte de iarna

/ / Modificat: 2013-11-28
Sarbatorile vin in magazinele Selgros cu oferte de iarna

Program special de Craciun, dedicat celor mici

Anul acesta, romanii vor sarbatori Ziua Nationala alaturi de Selgros, cu un meniu traditional romanesc, dar si cu reduceri la produsele din carmangeriile proprii ale lantului de magazine cash &carry. Ziua de 1 decembrie da start ofertelor si surprizelor de Sarbatori pregatite de Selgros pentru clientii din toata tara.

Pe 1 decembrie, in fast-food-urile marca Pauza Mica din cele 19 magazine din Bucuresti, Constanta, Brasov, Targu Mures, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj, Arad, Ploiesti, Bacau, Suceava, Iasi, Galati si Braila, clientii Selgros pot beneficia de un meniu special cu specific romanesc – ciolan sau carnati cu fasole si vin fiert – la un pret promotional de numai 5 lei. In plus, toate produsele din carmangeriile proprii, fie carne proaspata, fie preparate proaspete, afumate sau rotisate, pregatite zilnic de macelarii Selgros, vor avea un pret promotional, cu 10 % mai mic.

Incepand cu 6 decembrie, in fiecare zi vineri de la orele 14.00 – 19.00, respectiv 10.00 – 15.00 sambata si duminica, Mos Craciun va fi prezent in toate magazinele Selgros, in Oraselul Copiilor, special amenajat. Cei mici vor avea ocazia sa il intalneasca, sa primeasca daruri din partea sa si sa faca poze alaturi de el. Fotografiile vor fi imprimate si vor fi oferite cadou fiecarui copil.

In plus, pe parcursul lunii decembrie magazinele Selgros isi vor prelungi cu o ora programul, fiind deschise de luni pana sambata, de la 6.00 dimineata pana seara, la ora 23.00, iar duminica de la 07.00 la ora 23.00. In zilele de 30.11 si 01.12 magazinele vor fi deschise in intervalul orar 07.00 - 22.00.

In zilele de 24 si 31 decembrie, magazinele Selgros vor avea program scurt, de la ora 06.00 la ora 16.00, iar pe 25 decembrie si 1 ianuarie vor fi inchise.

Orarul detaliat al magazinelor Selgros in luna decembrie cat si ofertele speciale pregatite de Sarbatori pot fi consultate pe site-ul www.selgros.ro si pe pagina de Facebook Selgros Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre