Sarbatoreste Luna Copilului cu hidratare si personajele Disney preferate

/ / Modificat: 2017-05-23
Sarbatoreste Luna Copilului cu hidratare si personajele Disney preferate

Pentru ca iunie este luna copilului, Evian sarbatoreste cu o noua campanie dedicata copiilor din Romania - "Hidratare si joaca impreuna cu Evian si Disney Tsum Tsum".

Derulata la nivel national, campania va debuta pe 1 iunie si dispune de o mecanica simpla de concurs. Pentru orice sticla Evian Tsum Tsum achizitionata din supermarket-uri, benzinarii sau magazine on-line in perioada 1-30 iunie, participantii trebuie sa acceseze www.bdg.ro/evianpromo si sa inscrie codul bonului fiscal. Saptamanal, prin tragere la sorti, acestia vor putea castiga unul din cele 80 de pachete cu doua jucarii Tsum Tsum, ajutandu-i astfel pe cei mici sa colectioneze personajele Disney preferate.

Evian stie cat de importanta este hidratarea pentru copii, dar si cat de greu este ca acestia sa bea apa suficient de des si mai ales in mod constant in timpul zilei.  De aceea vine in ajutorul tuturor parintilor cu o editie speciala intr-o sticla de 0,33l, cu capac sport si eticheta amuzanta Disney Tsum Tsum. Disponibil in premiera pe piata din Romania, acest ambalaj este gandit sa transforme experienta hidratarii intr-una distractiva si dezirabila.

Special conceputa pentru copii, sticla are cantitatea optima pentru ca cei mici sa poata bea singuri, este usor de transportat, iar capacul practic o face optiunea ideala pentru ritmul alert de peste zi sau pentru hidratare rapida la locul de joaca. In plus, personajele animate de pe ambalaj o transforma intr-un partener activ in jocurile copilariei.

Noua sticla Evian 0,33l Disney Tsum Tsum este disponibila pe beicevrei.ro, precum si in supermarketurile, benzinariile si locurile de joaca selectionate. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre