Sanatate pentru bebelusul tau, de la Active Center

/ / Modificat: 2011-03-11
Sanatate pentru bebelusul tau, de la Active Center

Sambata, 12 martie 2011, ora 16, la Baby Expo - in spatiul destinat simpozioanelor, Weleda & Active Center lanseaza Campania "Sanatate Pentru Bebelusul Tau & Bebe Activ - Pas cu Pas".

Parintii prezenti vor primi cadouri speciale de la initiatorii acestei campanii!

Pasii si beneficiile campaniei vor fi prezentate la acest eveniment de lansare si ulterior se va derula prin organizarea de intalniri gratuite sponsorizate de Weleda si Active Center - in fiecare marti, ora 11:00 si sambata ora 13:00, la Active Center, unde mamicile si taticii cu bebelusi vor putea participa optional la intalnirile "Bebe Activ - Pas cu Pas" sustinute de Vania Limban si kineoterapeutii centrului.

Fiecare bebelus va beneficia de cate o sedinta de masaj, gym, interactiune prin sunete, bebe dieta. Participarea mamicilor si a taticilor cu bebelusi este nelimitata pe toata durata derularii campaniei.

Incepand din luna aprilie, intalnirile de sambata din cadrul Campaniei "Sanatate Pentru Bebelusul Tau & Bebe Activ - Pas cu Pas" se vor desfasura in aer liber, pe iarba din Parcul Herastrau!

Va invitam sa participati la lansarea acestei campanii originale pentru a putea oferi bebelusilor vostri un stil de viata sanatos inca din primele zile de viata!

Asteptam de la voi si o propunere cat mai originala pentru sloganul acestei campanii, pe contul de Facebook al Active Center. Castigatorul va primi sambata un Abonament "Aqua Bebe" (10 sedinte) la Piscina Rin Grand Hotel! Sloganul va insoti campania pe toata durata ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre