Robert Knepper vine la East European Comic Con

/ / Modificat: 2015-03-09
Robert Knepper vine la East European Comic Con

Robert Knepper, maestru al rolurilor negative, vine in premiera in Romania si completeaza tabloul actorilor internationali de calibru alaturi de Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones) si Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural).

Robert Knepper este bine cunoscut pentru rolul lui Theodore “T-Bag” Bagwell in serialul de succes “Prison Break” - considerat adesea cel mai malefic antagonist prezent vreodata intr-un serial TV - , dar si pentru personajele interpretate in filme precum “Good Night and Good Luck” (alaturi de George Clooney, Robert Downey jr si Jeff Daniels), “Hitman” si “Transporter 3”. Un alt serial de succes asupra caruia Knepper si-a pus amprenta a fost “Heroes” cu rolul antagonistului Samuel Sullivan. Pe marile ecrane, cel mai recent rol este cel al lui Antonius din “Jocurile Foamei: Revolta, partea 1”, actorul urmand sa apara si in cea de-a doua parte a peliculei ce va fi lansata in noiembrie 2015. Robert a aparut ca si guest star in seriale ca “Breakout Kings”, “The Blacklist” sau “Criminal Minds”.

Pasiunea pentru actorie s-a nascut undeva in copilarie, in perioada in care o insotea pe mama sa in culisele teatrului local unde aceasta avea in grija recuzita pentru spectacole. Robert a inceput sa se implice mai mult in lumea teatrului, luand parte la productii locale. Mai tarziu, a ales sa studieze arta dramaturgica la Universitatea din Northwestern.

East European Comic Con este mai mult decat un simplu eveniment, ci reprezinta un spatiu de interactiune intre fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate sau jocurilor video si actori internationali, artisti grafici  sau celebritati din mediul online.

Aleea artistilor, zona de gaming si de boardgames, recuzita de film,  cei 4 actori, 3 scene (una principala, una destinata discutiior cu artisti si creatori de content pe YouTube si una de competitii de gaming) sunt cateva dintre atractiile pregatite de organizatori.

Biletele pot fi achizitionate  din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima saptamana costul va fi de 79 de lei. 

East European Comic Con este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre