Rita Muresan despre Campania 1 pachet = 1 vaccin

/ / Modificat: 2011-02-18
Rita Muresan despre Campania 1 pachet = 1 vaccin

1. Te-ai alaturat celei de-a treia editie a campaniei "1 pachet = 1 vaccin" dedicata luptei impotriva tetanosului neonatal. Ce poti sa ne povestesti despre aceasta campanie?

Aceasta campanie urmareste sa ofere o sansa la viata atat copiilor, cat si mamicilor lor. Cu un gest atat de simplu (1 pachet Pampers = 1 vaccin) si TU poti face diferenta.

2. Care este propriu-zis rolul tau si in ce fel crezi ca va influenta ajutorul pe care-l dai?

In primul rand sunt mama si de aceea m-am alaturat acestei campanii. Rolul meu as vrea sa fie acela de a convinge cat mai multe mamici sa se alature acestei campanii. Asta nu inseamna ca taticii, bunicii, fratii sau surorile nu au un rol important in aceasta campanie. Sper ca implicarea mea va fi benefica.

3. Campania "1 pachet = 1 vaccin" are si o cauza locala. Ce parere ai despre aceasta imbinare?

Parintii din Romania au sustinut maternitatile din orasul lor, intrand pe pagina de Facebook "Lumea Mamicilor", participand la mozaicul Pampers si votand orasul preferat. In acest fel, prima donatie din cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin" a mers catre spitalele Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon din Bucuresti si la Spitalul Clinic "Dumitru Popescu" si la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1. Din Timisoara. Urmatoarele doua donatii vor ajunge in Brasov si Iasi in saptamanile ce urmeaza.

4. Fetele tale sunt deja domnisoare in toata regula. In ce fel se transforma relatia mama – copil la aceasta varsta?

Imi place sa cred ca am o relatie de prietenie cu fetele mele. Sunt norocoasa pentru ca am fost binecuvantata cu doi copii deosebiti.

5. Exista un anume moment in viata ta de mama, o perioada care ti-a ramas atat de bine intiparita in minte incat ai putea sa il desenezi?

Nasterea fetitelor mele.

6. Care crezi ca este "unealta" fara de care o mama nu poate supravietuii? (poate fi ceva material sau spiritual)

Iubirea si rabdarea.

7. Este inceput de an. Care este topul celor 3 lucruri pe care ti le-ai propus pentru 2011?

1.Deschiderea unei scoli de dezvoltarea personala pentru copii, adolescenti si tineri. (Unde vor invata modelling, design, makeup, nutritie etc.);

2.Organizarea celei de a doua editii a "Miss Teenager Romania 2011" ;

3.Sa merg la concertele Roxette si Bon Jovi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre