Reviste Barbie pentru fetite

/ / Modificat: 2011-12-14
Reviste Barbie pentru fetite

Egmont lanseaza pe 15 decembrie colectia de reviste Barbie cu DVD la pretul de 14.99 lei. Aceasta cuprinde 6 editii ce apar lunar intr-un tiraj de 40.000 bucati/editie si se adreseaza fetitelor cu varste intre 3 si 10 ani. Cele 6 DVD-uri ofera cele mai fascinante  povesti  invaluite in magie, aventura, umor si emotie. 

 barbie

In paginile revistei, cititoarele se vor bucura si de un super concurs cu 101 premii constand in premii originale Barbie!                

Cele 6 titluri ale colectiei apar in ordinea prezentata mai jos:

  • Barbie in Colind de Craciun -15 decembrie 2011              
  • Barbie in Lacul lebedelor - 16 ianuarie 2012
  • Barbie in Printesa si Sarmana croitoreasa - 15 februarie 2012
  • Barbie Fairytopia - 15 martie 2012
  • Jurnalul lui Barbie - 16 aprilie 2012
  • Barbie si Cei trei muschetari - 15 mai 2012

barbie_craciunPrima editie a revistei cu DVD prezinta „Barbie in Colind de Craciun”, o adaptare a povestii clasice scrise de Charles Dickens in care se regasesc colinde indragite de Craciun, tinute superbe si multa distractie! Povestea o prezinta pe Barbie in rolul lui Eden Starling, diva de la teatrul din Londra victoriana.

Impreuna cu pisica ei ingamfata, Chuzzelwit, Eden planuieste ca toti artistii de la teatru sa ramana la repetitii in ziua de Craciun! Nici macar designerul de costume a lui Eden si prietena ei din copilarie, Catherine, n-o poate face sa se razgandeasca. In aceasta situatie, nu ramane decat ca cele 3 Spirite de Craciun s-o duca pe Eden intr-o calatorie fantastica care-i va deschide sentimentele fata de spiritul de sarbatori si bucuria de a oferi.

Barbie in Colind de Craciun este o poveste minunata de familie de care te poti bucura in orice sezon de sarbatori!

In paginile revistei se vor gasi prezentarea personajelor din film si povestea filmului de pe DVD cu imagini.

In rubrica „Viata de vedeta” cititoarele vor afla chiar de la Barbie lucururi interesante despre ea. In fiecare editie exista si cate o rubrica dedicata unei prietene a lui Barbie sau unui animal de companie. De asemenea, paginile de colorat si activitati le vor distra pe admiratoarele lui Barbie.

Afla mai multe: Colectia Barbie si participa la concurs: Barbie te invita la concurs

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre