Revista In galop, cu supliment pentru parinti

/ / Modificat: 2011-10-28
Revista In galop, cu supliment pentru parinti

Da, in luna noiembrie revista "In galop" va aparea cu un supliment pentru parinti. De ce un supliment pentru parinti?

Pentru ca deja ne-ati aratat ca aveti incredere in noi cumparand copilului dvs. revista "In galop". Pentru ca unii dintre dvs. deja ne-au scris si ne-au spus ca impartasesc alaturi de copiii lor dragostea pentru cai si animale, cel mai potrivit punct de plecare in dezvoltarea unei relatii cat mai bune parinte-copil.

Pentru ca, desi totul in jurul nostru se schimba cu o viteza ametitoare, educatia copiilor nu trebuie neglijata.

Din contra, trebuie sa fie pe primul plan. Prin intermediul subiectelor abordate, va vom oferi sfaturi practice care sa va ajute sa va cunoasteti si sa va intelegeti mai bine copilul. Si, de ce nu, si pe voi insiva.

Fiecare varsta are propriile dileme si probleme, de aceea, de fiecare data, vom apela la cei mai buni psihologi si pedagogi care sa va ajute sa le intelegeti si sa le depasiti cat mai usor. Impreuna cu copiii dvs., ca o echipa, nu ca inamici. Acest supliment a fost gandit sa fie cat mai practic – de la stilul articolelor, la format. Cele opt pagini, prinse la mijlocul revistei, pot fi desprinse usor si indosariate separat (perforati in locurile indicate pe coperta).

"In galop" – prima revista pentru copii din Romania, care are si un supliment pentru parinti.

Cadoul din acest numar, O CUREA SIC, este atat pentru mame cat si pentru fete.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre