Recomandari de Black Friday pentru mamicile de pretutindeni

/ / Modificat: 2015-11-20
Recomandari de Black Friday pentru mamicile de pretutindeni

Black Friday, sarbatoarea americana care, desi a ajuns la noi de foarte putin timp, se afla anul acesta la a cincea etapa si si-a castigat drepturi depline asupra bugetelor noastre.

Daca faptul ca ne lasa fara bani pe card ii putem ierta (pana la urma vorbim de reduceri de necombatut), ceea ce nu putem sa trecem cu vederea este aglomeratia si haosul generat de magazine, de ofertele lor si de oamenii care se inghesuie sa cumpere cat mai repede pentru a nu pierde ofertele care ii intereseaza.

Pentru a-ti limita optiunile si a-ti eficientiza timpul petrecut in fata calculatorului cautand in mod necontrolat reduceri, ti-am pregatit cateva sugestii de magazine online cu produse pentru copilul si familia ta.

Edu Class ofera o mana de ajutor pentru cadourile de Craciun ale celor mici si pentru a-i ajuta pe parinti sa se elibereze de aglomeratia de decembrie. Acestia pot consulta cu incredere educlass.ro daca intentioneaza sa cumpere celor mici jocuri educative sau creative, puzzle-uri, costume etc. Sectiune de bebelusi vine cu reduceri de pana la 50% la produse precum pompe de san, genti frigorifice, saculeti de dormiti si altele.

Bioportal.ro este primul magazin online cu produse naturiste din Romania, iar perioada aceasta are reduceri de pana la 50% la o gama variata de produse adresate tuturor celor preocupati de un stil de viata sanatos. Daca Black Friday este ocazia pentru a ne face stock-ul de vitamina c, propolis si ceaiuri bio pentru viitoarele raceli sau produse de ingrijire bio care sa ne scape de grija pana la anul, bioportal.ro pune la bataie de toate aceste articole. In orice caz, aici nu se termina nici pe departe lista de produse naturale cu carese poate umple o camara. O alimentatie raw vegana, preocuparea pentru o gradina ecologica sau slabiciunea pentru remediile naturiste iti gasesc, toate, solutii pe Bioportal

homeX.ro este magazinul online care vine cu reduceri de pana la 70% la produsele pentru locuinte, asigurandu-si, totodata, cumparatorii, de faptul ca ii asteapta calitate sporita de la branduri internationale cunoscute. homeX vine cu o oferta variata chiar si pentru cei mici variata de la lenjerii de pat pentru copii la accesorii de bucatarie cu care le sa pregatesti deserturi delicioase.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre