Produse extrase din plante, pentru sanatatea ta

/ / Modificat: 2012-04-03
Produse extrase din plante, pentru sanatatea ta

Daca vrei sa alegi un produs extras din plante, cu adevarat natural si de calitate, alege produsele Plantextrakt.

De ce? Pentru ca, atunci cand spui Plantextrakt, spui "experienta" si "calitate".

plantextract

Intr-o zona inconjurata de livezi, la circa 15 kilometri de Cluj-Napoca, functioneaza de peste 20 de ani PlantExtrakt. Aici se fabrica, dupa retete originale de extractie a principiilor active, medicamente homeopate, produse fitoterapice si gemoterapice (obtinute numai din partile tinere ale plantelor).

Pentru ca promisiunea de mentinere a celor mai inalte standarde de calitate sa poata fi respectata, PlantExtrakt foloseste in fabricatie plante cultivate pe terenuri proprii, 100% controlate in ce priveste nivelul de poluare.

O echipa de specialisti agronomi supervizeaza cultivarea, cresterea si recoltarea de plante in mod ecologic pe cele peste 80 de hectare de teren ale PlantExtrakt.

Odata recoltata, planta ajunge in mai putin de o ora in prima faza de fabricatie. Astfel se reuseste transferarea integrala a proprietatilor curative ale plantei in produsul final.

De altfel, caracteristica de baza a produselor PlantExtrakt este fabricatia extractelor vegetale (tincturi mama, macerate glicerinice) din PLANTE PROASPETE.

Prin renuntarea la procesul de uscare si prin prelucrarea imediata a plantei proaspete se pastreaza nealterat fitocomplexul care confera puterea tamaduitoare a produsului fitoterapic.

Garantia calitatii extractelor este data de autorizarea firmei de catre Agentia Nationala a Medicamentului, precum si de mentinerea de mai bine de 17 ani pe piata externa.

Renumele de care se bucura produsele PlantExtrakt in tari precum Germania, Austria, Italia, Japonia, India sau Tarile Baltice constituie mandria intregii echipe.

Anual, compania  este  inspectata de catre beneficiarii externi intr-un program organizat de audituri de calitate. Se urmareste analiza solurilor la culturile ecologice si pe zonele de recoltare, urmarirea fabricatiei in dosarele de inregistrare a productiei si in documentele de calitate, respectarea conditiilor de lucru specifice si in mod deosebit sistemul de Management al Calitatii.

In spatele produselor PlantExtrakt stau oamenii - o echipa pasionata de profesionisti ce are grija ca, in permanenta, produsele sa fie fabricate la standarde de calitate recunoscute oriunde in lume.

Laboratoarele PlantExtrakt produc si comercializeaza:

  • Produse homeopatice;
  • Produse fitoterapice sub forma de solutii;
  • Produse gemoterapice sub forma de solutii;
  • Tincturi;
  • Produse fitoterapice sub forma de: comprimate, capsule, drajeuri;
  • Unguente: creme, geluri cu efect terapeutic.

Afla mai multe despre PlantExtrakt pe: www.plantextrakt.ro si www.gemoterapie.ro.

plantextract

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre