Prima vizita a lui P*ET in Romania!

/ / Modificat: 2012-11-23
Prima vizita a lui P*ET in Romania!

P*ET, prietenul extraterestru al tuturor copiilor, a ajuns miercuri, 23 mai, pentru prima data in Romania, vizita sa fiind asteptata de peste 100 de elevi ai Liceului Miguel de Cervantes din Bucuresti. In cadrul intalnirii P*ET a cantat, a dansat, s-a jucat cu cei mici, povestindu-le totodata despre primul mare festival pentru copii din Romania! Prezentat de Betty Ice, si organizat de Emagic si Zurli, evenimentul va avea loc in perioada 16-17 iunie, in Parcul Unirii, fiind precedat de un amplu program de reciclare a pet-urilor, desfasurat in scolile din Bucuresti cu sprijinul Romprest.

Elevii claselor  I-IV de la Liceul Miguel de Cervantes l-au intampinat cu ropote de aplauze pe noul lor prieten, P*ET, acesta fiind insotit de Gasca Zurli la prima sa vizita printre "pamanteni". Cu aceasta ocazie, P*ET le-a pregatit celor mici o multime de jocuri si concursuri, acestia fiind rasplatiti cu premii surpriza si inghetata Betty Ice. De asemenea, P*ET, alaturi de reprezentantii Romprest, le-a povestit despre casuta lui transparenta ce va fi construita din sticlele de plastic colectate de toti elevii scolilor din Bucuresti, aceasta urmand a fi amplasata chiar in Parcul Unirii, acolo unde copii o vor putea vedea pe durata festivalului.

Organizatorii evenimentului au avut si ei un reprezentant, in persoana Laurei Coroianu, CEO Emagic, care a oferit mai multe detalii despre toate activitatile pregatite celor mici in Lumea lui P*ET. Dupa aproximativ o ora petrecuta alaturi de noii sai prieteni, P*ET s-a retras, dandu-le tuturor intalnire la festival, in weekendul 16-17 iunie, in Piata Unirii.

Vizita lui PET

Lumea lui P*ET – KidsFest este o premiera atat pentru publicul "mic", cat si pentru parinti, si promite participantilor doua zile de poveste. Copiii se vor bucura de un laborator de stiinte, un tunel al groazei, un atelier foto si chiar o "inchisoare" a parintilor, in care ii pot inchide pe cei mari pentru a putea explora in voie intreaga lume a lui P*ET, Prietenul ExtraTerestru. Pe langa numeroasele jocuri si concursuri, cei mici se vor putea bucura de un bal al printeselor, un carnaval, precum si nenumarate reprezentatii de teatru puse in scena de Gasca Zurli, urmate de concertele live ale lui Smiley si Hi-Q.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la pretul 25 de lei pentru copii, 40 de lei pentru parinti, sau 90 de lei pentru doi adulti si un copil. Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile si pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/LumeaLuiPetKidsFest.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre