Prima pagina a site-ului - noua, vesela si cu multe informatii!

/ / Modificat: 2011-08-11
Prima pagina a site-ului - noua, vesela si cu multe informatii!

Va anunt cu drag si entuziasm ca, incepand de astazi, Copilul.ro are o prima pagina noua! www.copilul.ro va intampina de acum cu o multime de informatii si link-uri catre paginile de interes pentru voi!

Sus de tot, in coltul din stanga, am asezat link-ul de abonare la newsletter, pentru ca voi sa fiti mereu la curent cu noutatile si cu informatiile pe care noi vi le trimitem in casuta de e-mail. Stim ca va plac provocarile si... premiile, asa ca link-ul de concursuri l-am asezat tot sus, imediat dupa newsletter. Si pentru ca in pagina cu servicii utile am adunat tot ce poate fi de folos parintilor si viitorilor parinti, am ales ca aceasta sa fie urmatoarea adresa promovata.

Ramanem in partea de sus a paginii, dar trecem pe partea dreapta: unde regasim posibilitatea de creare cont nou sau de accesare a contului personal (deja existent) si formularul de cautare – pentru ca voi sa gasiti usor informatiile de interes din site.

Meniul e structurat pe zone de interes, iar prima "casuta" ofera o privire rapida asupra a tot ce este important pentru fiecare zona. Urmeaza apoi fertilitate, sarcina, pana la scolari si pentru mami. Nu am uitat nici forumul si comunitatea, toate afisand sub ele o lista cu cele mai importante link-uri din sectiunea respectiva.

Mai departe, ajungem la feeder - zona cu poze mari si frumoase in care noi va vom aduce in atentie regulat subiecte de actualitate sau pe care noi le consideram de interes pentru voi. Sagetile din laterale va ajuta sa navigati intre iconitele simbolice pentru zonele promovate. La click pe fiecare iconita de jos, se va deschide imaginea mare de promovare a paginii si la click pe aceasta imagine cu detalii, ajungeti in pagina pe care o promoveaza.

Mai jos, pe un fundal roz si prietenos, vor fi listate in ordine ultimele discutii din forum pe care voi ati postat, cele mai recente intrebari postate de voi si ultimii 3 copii promovati in Galeria bebelusilor.

Nu, nu, nu am uitat de zona din dreapta: sus, sub meniu, apare caseta de utilizator logat unde venim cu o facilitate nou-nouta si, spunem noi, utila pentru voi: aici va veti putea adauga link-uri favorite din site, folosind butonul "Adauga o favorita". Introduci link-ul in campul care apare, salvezi si gata!

Sub aceasta caseta, vom promova cu regularitate servicii, tool-uri, calculatoare utile pentru voi.

Ofertele zilei sunt lucruri pentru care puteti licita in magazinul Copilul.ro. Vrei sa apara si oferta ta aici? Vinde si tu in magazinul Copilul.ro!

Ne intoarcem in stanga paginii, sub caseta comunitatii, unde avem link-uri rapide catre serviciile utile pentru mama si copil: centre FIV, crese, gradinite, medici ginecologi sau pediatri si nu numai. In dreapta acestei casete am asezat o alta zona de promovare pentru paginile de folos pentru voi.

Urmeaza apoi zona de unde puteti adresa intrebari medicilor specialisti. Intrebarile urgente, nelamuririle si problemele voastre pot fi postate folosind butonul: "Intreaba acum!".

Am ales apoi sa repetam formularul de cautare, mai mare, pentru ca stim cat este de important sa gasesti REPEDE informatiile pe care le cauti.

Si iata ca am ajuns si in partea de jos a paginii: in stanga veti regasi o lista de calculatoare si posibilitatea de a te alatura prietenilor de pe Facebook si Twitter. Pe mijloc, sunt cele mai noi 5 articole adaugate pe site, iar in dreapta am reluat cateva link-uri importante pentru fiecare zona de interes din site.

Ei bine, cam aceasta este noua pagina www.copilul.ro!

Noua ne place mult! Voua?

Asteptam feedback-ul vostru, speram noi, pozitiv! Dar suntem deschisi si la propuneri, sugestii si chiar critici!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre