Poveste pentru copilul meu

/ / Modificat: 2011-01-19
Poveste pentru copilul meu

Un copil sanatos inseamna o mamica fericita, iar o mamica fericita are grija cu drag de puiul ei.

Biotics si Biotics Baby isi doresc copii, mamici, bunici, tatici sanatosi si fericiti.

Ii invitam pe toti cei care mai cred in povesti sa participe la concursul nostru. Iti propunem mai mult decat un concurs, iti propunem sa scrii o poveste pentru copilul tau.

Biotics si Biotics Baby organizeaza concursul scrieopoveste.ro.

Scrie o poveste pornind de la imaginile prezentate si uita de alte griji. Cele mai bune povesti vor fi premiate:

  • Premiul I – O excursie la Disneyland pentru doua persoane adulte si doi copii, in perioada 14-17 aprilie 2011. Se asigura transport cu avionul, cazare cu demipensiune, acces la parcul de distractii.

  • Premiul II – Un week-end de poveste fara copii. 5 premii constand in cate o excursie la munte pentru doua persoane. Se asigura transport, 3 nopti cazare la hotel de 4 stele cu demipensiune, acces la piscina, sauna si jacuzzi. Fiecare premiu include un voucher de 100 de euro pentru a va putea asigura o bona pentru copii dumneavoastra in aceasta perioada.

  • Premiul III – 5 povesti tiparite. 5 premii constand in editarea in format de lux a povestilor castigatoare. Castigatorii vor beneficia de 3 carti pentru a le face cadou.

Biotics Baby poate fi folosit inca din prima zi de viata a bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta.

Pentru copiii de peste 1 an, Biotics Baby este util si in timpul administrarii antibioticelor (pentru prevenirea diareii), dar si in cazul copiilor alergici (Biotics Baby ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre