Portia de Sanatate, volumul al 5-lea

/ / Modificat: 2011-04-18
Portia de Sanatate, volumul al 5-lea

Marti, 8 martie, Jurnalul National si Reader’s Digest iti aduc cel de-al 5-lea volum din colectia "Portia de sanatate". Un proiect plin de viata !12 volume in care ai sfaturi de la medici din intreaga lume, terapii alternative, remedii la indemana si retete sanatoase! O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea!

Al 5-lea volum al seriei descrie constipatia, degenerescenta maculara, depresia si diareea, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la indemana: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, reflexoterapia, presopunctura, masajul etc., alimentele care ajuta si cele pe care este bine sa le evitati.

In continuare sunt descrise pe larg presopunctura si doua terapii poate mai putin cunoscute, dar nu mai putin importante pentru starea noastra de sanatate: geloterapia (terapia prin ras) si efectul placebo, cu tot ce trebuie sa stim despre ele: in ce constau, ce afectiuni pot trata, ce metode folosesc, unde gasim specialisti.

Apoi vei gasi informatii despre fibre, un supliment alimentar valoros in combaterea unor afectiuni, dar si despre luteina – supliment extrem de important in prevenirea si tratarea afectiunilor oculare, de pilda.

Tot in acest volum veti citi despre minunile pe care le fac plantele precum: inul, roinita, rubarba, sunatoarea si multe altele.

Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 40 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a manca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Portia de sanatate

Articole recomandate

Citeste si despre