Plimbare de weekend in Gradina cu Artisti

/ / Modificat: 2010-03-16
Plimbare de weekend in Gradina cu Artisti





 

La Muzeul Municipiului Bucuresti se deschide, in premiera, "Gradina cu Artisti", pentru toti iubitorii de arta.

Ateliere de creatie si de primavara: picturape sticla, ceramica, fotografie, muzica, teatru bijuterii si accesorii hand made, toate se vor regasi in "Gradina cu Artisti", sambata 20 si duminica 21 martie, la Palatul Sutu - Bulevardul I.C. Bratianu, nr.2, statia de metrou Universitate, intre orele 11:00 - 19:00.

Amatorii de "frumos" sunt invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in curtea Palatului Sutu si sa-si aleaga cadoul preferat de la expozitia de "hand-made".

"Gradina cu Artisti" isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. "Mesteri" priceputi, veniti din toata tara, vor incerca timp de doua zile sa dezvaluie celor interesati cate putin din secretele picturii pe sticla, a incondeierii oualor de Paste, a realizarii vaselor din ceramica sau a bijuteriilor "hand-made".

Vizitatorii care isi doresc sa petreaca cat mai mult timp in atmosfera relaxanta a "Gradinii cu Artisti" se pot legana in hamace colorate si pot servi ceaiuri pregatite cu grija de ceainaria Serendipity.

Intrarea la expozitia de "hand-made" este libera.

Participarea la atelierele de creatie ale "Gradinii" se face pe baza de inscrieri, pretul unui bilet fiind de 5 lei.  

Mai multe informatii poti gasi pe blog-ul evenimentului: gradinacuartisti.wordpress.com.

15 martie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre