Peste 100 de costume special create pentru noua productie Disney Live! Mickeys Music Festival!

/ / Modificat: 2015-03-18
Peste 100 de costume special create pentru noua productie Disney Live! Mickeys Music Festival!

Creatoarea de moda Cynthia Nordstrom, finalista competitiei ,,Young Couture Design’’ din Paris si unul dintre cei mai tineri designeri ai lumii Walt Disney, a conceput pentru noua productie Disney Live! peste 100 de costume spectaculoase. Designerul a pornit de la emblematicele costume ale clasicelor personaje Disney si le-a dat o tenta urbana, moderna, potrivita cu stilul dinamic al show-ului Mickey’s Music Festival. Dupa un turneu impresionant in Canada, Statele Unite si Franta, Disney Live! Mickey’s Music Festival ajunge in premiera la Bucuresti intre 22 si 26 Aprilie 2015, la Sala Palatului.

Designerul Cynthia Nordstrom, impreuna cu echipa sa de 45 de persoane, au folosit aproape 320 de metri de material pentru a crea cele peste 100 de costume pentru spectacol. Costumele realizate sunt menite sa fie dinamice si pline de culoare într-o maniera care se imbina perfect cu stilul rock and roll contemporan pe care Mickey Mouse si prietenii lui il abordeaza in concert. Prin utilizarea culorilor tari contrastante si introducerea de jachete de piele, veste si cizme, Cynthia combina garderoba clasica, usor de recunoscut a starurilor Disney cu stilul urban contemporan. Mickey si Minnie Mouse poarta in deschiderea spectacolului costume din denim cu accente metalice, culorile lor preferate fiind o sursa de inspiratie pentru tesaturile moderne special create pentru echipa de dansatori. 

Mickey

Foarte apreciata pentru creatiile sale, Cynthia Nordstrom a realizat pentru Disney World costumele de scena a peste 15 spectacole originale de dans, lucrand totodata si la nenumarate productii pentru parcurile tematice. Folosindu-si creativitatea si imaginatia, ea a fost designer de costume pentru renumitele productii Ringling Bros. si Barnum & Bailey®, pentru spectacolul muzical ,,Tarzan Rocks’’, parada Happy Harmony de la Universal Studios in Japonia, productia lui ,,Peter Pan’’si pentru productia plina de culoare Disney On Ice –Worlds of Fantasy.

Minnie

Disney Live! Mickey’s Music Festival este un spectacol de exceptie, cu costume de poveste, o lume magica a copilariei, dar contemporana in acelasi timp, pusa in scena de creatoarea de moda Cynthia Nordstrom. Spectacolele vor avea loc intre 22 si 26 aprilie 2015, la Sala Palatului, dupa cum urmeaza: miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sambata (25 aprilie) ora 11:00 si ora 15.00; duminica (26 aprilie) ora 11:00.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu sau online, pe www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 75 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre