Pedimap.ro - Drumul cel mai scurt catre sanatatea copilului tau!

/ / Modificat: 2014-09-09
Pedimap.ro - Drumul cel mai scurt catre sanatatea copilului tau!

Din dorinta de a veni in ajutorul parintilor, Abbott lanseaza site-ul www.pedimap.ro, prima harta interactiva online ce reuneste institutii medicale cu competente pediatrice din Bucuresti. Folosind geolocalizarea, harta va gasi cele mai apropiate cabinete, clinici sau spitale de pediatrie pentru utilizator, va calcula distanta si ii va oferi informatii despre medici, facilitati si servicii medicale, toate acestea pentru a putea accesa drumul cel mai scurt catre sanatatea copilului.   

Un beneficiu deosebit adus de pedimap.ro este butonul de urgenta, construit special pentru situatiile de criza in care copilul are nevoie de asistenta medicala imediata. Acesta reuneste institutiile medicale deschise non-stop, iar paginile fiecarei institutii prezinta dotarile si serviciile disponibile, precum si ruta cea mai scurta, astfel incat o urgenta aparuta la orice ora sa fie solutionata rapid. 

Proiectul este sustinut de Societatea Romana de Pediatrie: "Pedimap.ro este o initiativa laudabila, ce vine atat in sprijinul parintilor, cat si al medicilor pediatri. incurajam toate cabinetele pediatrice si institutiile medicale cu competente pediatrice din Bucuresti sa se inscrie pe acest site, pentru a pune la dispozitia parintilor toata informatia de care au nevoie astfel incat sa acceseze rapid, de oriunde din Bucuresti, cele mai bune optiuni pentru sanatatea micutilor", a declarat Prof. Dr. Marin Burlea, Presedinte al Societatii Romane de Pediatrie.   

"Abbott are o preocupare permanenta pentru inovatie in servicii si educatie medicala pentru pacienti. in aceasta directie, pedimap.ro este inca una dintre noutatile anului 2014. Facilitarea relatiei medic pediatru - parinte si butonul de urgenta sunt doua dintre principalele argumente ce recomanda platforma pedimap.ro drept drumul cel mai scurt catre sanatatea copilului. Ne manifestam increderea ca, prin sprijinul Societatii Romane de Pediatrie si al tuturor medicilor inscrisi pe harta, putem, prin pedimap.ro, sa imbunatatim accesul rapid al fiecarui parinte la informatii utile din zona de sanatate pediatrica", declara Adrian Grecu, General Manager Abbott Romania. 

Accesibila atat pe computer, cat si pe mobil, pedimap.ro le va oferi parintilor din Bucuresti o modalitate facila si rapida de a obtine informatii complete pentru identificarea celui mai scurt drum catre sanatatea copilului lor.   

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre