Pastila magica care te face activ!

/ / Modificat: 2013-10-23
Pastila magica care te face activ!

Exista o pastila magica care te face sa te simti mai bine: slabeste, odihneste trupul si psihicul, te ajuta sa fii activ, relaxat si sanatos. Ingredientele ei sunt naturale, selectionate atent din cele mai diverse programe sportive, clinici medicale si programe de nutritie. Aceasta pastila se numeste "Un stil de viata sanatos".

Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center va invita in perioada 25-27 octombrie, intre orele 10:00- 22:00, la cea de-a IX-a editie a evenimentului Sanatate, Nutritie si Sport, eveniment ocazionat de Saptamana Mondiala de Combatere a Obezitatii.

Unii oameni au mai mult timp, altii mai putin, unora le place dansul, altora antrenamentele dure, unii apeleaza la masaj, altii la chirurgia estetica sau terapii energetice alternative. Daca vrei sa afli cum poti deprinde un stil de viata sanatos, in cadrul evenimentului Sanatate, Nutritie si Sport vei avea posibilitatea sa testezi gratuit programele de fitness ale centrelor sportive, sa beneficiezi de promotiile centrelor medicale si sa descoperi regimul alimentar care ti se potriveste, sa-ti afli indicele corporal si nivelul glicemiei, sa participi la seminariile despre nutritie pentru copii si adulti si la demonstratiile de gatit sanatos.

Te asteptam la Sun Plaza Shopping Center in perioada 25-27 octombrie, intre orele 10:00 - 22:00, pentru a afla cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa! Intrarea este libera!

Eveniment organizat si sustinut de Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center.

Mai multe informatii privind inscrierea si programul evenimentelor conexe, sunt disponibile pe www.pikaso.ro  si Facebook Sanatate Nutritie si Sport.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre