Parintii povestesc cum au castigat cu Milupa

/ / Modificat: 2011-03-30
Parintii povestesc cum au castigat cu Milupa

Promotia "Cu laptic si cereale, bebe mic masina are" a facut alti parinti fericiti saptamana aceasta. Drept rasplata, ne-au incantat cu povestile micutilor lor.

Mai ai si tu timp pana pe 4 aprilie sa castigi o masina sigura pentru bebelusul tau, unul dintre cele 100 de premii constand in produse Milupa, timp de un an, sau unul dintre cele 10 scaune auto pentru copii. Tot ce trebuie sa faci este sa inscrii codul de pe ambalaje pe milupa.ro, sectiunea Promotie.

milupa_bebeAlexandra Purice – "Am ramas uimita cand am realizat ce am castigat"

Eram in magazin cu familia si trebuia sa cumparam mancare pentru Alex (copilul nostru) si am vazut pe ambalajul de lapte Junior 1+ promotia. Incantarea mea a fost ca nu trebuia sa pastrez prea multe detalii, cum ar fi bonul de casa (nu inteleg promotiile in care trebuie sa pastrezi bonul de casa); alt lucru este ca prin simpla trimitere pe email, in care nu existau prea multi pasi ca sa te inscrii (lucru minunat sa trimiti repede si la obiect), am putut trimite doar un numar, motive pentru care mi-am spuns ca nu pierd nimic daca trimit si eu. De specificat este faptul ca nu am castigat niciodata nimic si nici nu credeam ca am posibilitatea sa castig.

Ma pregateam sa plec la posta pentru a plati facturile de utilitati cand am primit apelul telefonic din partea unei fete dragute. La inceput am crezut ca este un fel de cerere de completare a bazei de date pentru cei de la Milupa. Eram atat de grabita incat nu am realizat cand mi-a spus ca am castigat produse pentru un an constand in lapte si cereale.

Am crezut ca am castigat un produs aferent varstei de un an, si nu mai multe produse timp de un an. Fata tot incerca sa-mi explice ca trebuie sa trimit prin posta ambalajul pentru validarea premiului, dar eu nu prea intelegeam. Apoi, cand am realizat ce am castigat, am ramas uimita, spunandu-mi ca promotia este cu adevarat reala.

Alex este primul nostru copil, dupa multe incercari si multi ani... este minunea noastra! Eu sunt uimita de inteligenta copiilor din zilele noastre, sau poate asa am fost si noi, dar nu avea cine sa ne vada. Este preocupat de tot ce este in jurul sau, incepand de la draperie pana la roata de masina. Este vesel, cuminte si mananca orice ii preparam.

milupa_bebeBuzguta Cornel Adrian – "Mancam laptic si cereale in fiecare zi!"

Am aflat despre promotia Milupa tocmai datorita faptului ca fiul nostru bea saptamanal o cutie de 600g de lapte Milupa si cereale in fiecare zi. Astfel, am citit fluturasul atasat cutiei, am vazut reclama media, iar apoi am accesat site-ul Milupa si am hotarat sa incercam.

Sotul meu a fost cel care indata ce cumparam laptele introducea codul, dar nu ne gandeam ca am putea castiga, iar acum suntem multumitori si bucurosi.

Sotul meu a fost cel care a primit vestea prin telefon cand era la serviciu, apoi m-a sunat spunandu-mi sa caut intre cutiile de lapte codul castigator, eram cuprinsa de uimire pentru ca nu sunt obisnuita sa castig. Codul castigator era tocmai pe cea mai recent cumparata cutie Milupa.

Vestea castigarii produselor Milupa de catre Lucas Adrian am impartasit-o imediat cu familia si cu prietenii si va multumim inca odata pentru acesta.

Copilul nostru are acum 9 luni si suntem la Milupa 3, iar in ciuda unor sfaturi de a trece la lapte de vaca am hotarat cu sotul meu sa ramanem la laptele Milupa tocmai datorita faptului ca raspunde nevoilor nutritionale specifice varstei lui, iar el este foarte fericit si se simte bine, a luat in greutate foarte bine.

Si acum imi aduc aminte cu placere cum a savurat la 4 luni prima portie de cereale "Milupa mar, morcov". Si acum, la vederea sticlei de lapte, isi exprima bucuria prin strigate, iar daca vede pe cineva in familie band lapte, cere si el cu insistenta pana primeste.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre