Parinti poznasi langa copilasi

/ / Modificat: 2009-06-12
Parinti poznasi langa copilasi





    

In luna Iunie, Centrul de Dezvoltare Personala a Copilului Discover Me deschide portile evenimentelor pentru parinti si copii, Parinti poznasi langa copilasi. In cadrul celor 8 evenimente (6, 7 iunie; 13, 14 iunie; 20, 21 iunie;  27, 28 iunie), partenerul nostru ING Asigurari de Viata organizeaza saptamanal Tombola cu premii. Astfel, in fiecare duminica din luna iunie (7, 14, 21 si  28 iunie), la ora 14.00 are loc extragerea castigatorilor tombolei ING.

In urma extragerilor saptamanale, se vor acorda mai multe premii  pentru copii:  jucarii-lei de plus ING, brelocuri cu masinute Formula 1 si marele premiu un Ipod ING. Aceste premii se pot castiga numai in urma participarii la activitatile care au loc la Centrul Discover Me in cadrul evenimentului Parinti poznasi langa copilasi.

Nu exista limite de varsta cand vine vorba de a sarbatori Ziua Copilului. Oricare dintre noi, pitic sau voinic, are "voie si nevoie" sa se simta copil. Proiectul de fata ofera o astfel de ocazie, de intalnire a tuturor: copii, parinti, artisti, educatori si alti profesionisti intr-o lume inocenta, hazlie, plina de neastampar si energie: Lumea copiilor.

Activitati educative si recreativ-distractive dedicate Zilei Copilului, vor oferi cadrul optim pentru a trai clipe de bucurie si veselie, impreuna, parinti si copii. In timp ce copiii participa la activitati, parintii si bunicii vor avea prilejul nu doar sa-i observe, dar si sa li se alature.

Umor si energie, distractie si animatie, va asteapta in fiecare sambata si duminica din luna iunie, la Centrul de dezvoltare personala a copilului Discover Me, intre orele 11.00 - 14.00.

      

In Lumea copiilor totul este la indemana: pictura, dans, teatru, karaoke, animatie cu personaje costumate, desene pe asfalt, face painting, tombola cu premii si ...multe alte surprize !

Ce aveti de castigat daca veniti:

• Copiii se vor vor simti valorizati prin participarea la un eveniment cu si pentru ei

• Copiii se vor bucura de compania dvs, a parintilor dar si a celorlalti copii

• Copii vor avea ocazia sa experimenteze noi contacte sociale stabilind relatii cu ceilalti copii

• Copiii se bucura de momente creative si distractive alaturi de animatori, copii si parinti

• Ii vei darui copilului tau momente de bucurie si veselie fiind alaturi de el

• Vei avea prilejul sa-ti observi copilul in alt alt context social decat cel al familiei

• Vei avea ocazia sa dezbati cu specialistii nostri teme de interes privind educatia copilului.

Participarea copiilor si parintilor la aceste evenimente este gratuita pe baza Invitatiei de participare.

Va asteptam cu mic si mare!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre