Papusile Anne Geddes, in toate lanturile de magazine

/ / Modificat: 2009-07-17
Papusile Anne Geddes, in toate lanturile de magazine

 

Papusile Anne Geddes, inspirate din creatiile celebrei fotografe cu acelasi nume, se gasesc acum in toate hipermarketurile din tara si in lanturile de benzinarii.

In  activitatea sa de peste 25 de ani, Anne Geddes s-a dedicat fotografierii bebelusilor in ipostaze care surprind naturaletea si fragilitatea acestora.

Cartile sale au fost publicate in 83 de tari si s-au vandut in peste 18 milioane de exemplare, iar calendarele au avut si ele vanzari de peste 13 milioane de exemplare.

In completarea activitatii sale, Anne Geddes a lansat o colectie de papusi care s-au bucurat de acelasi succes international ca toate creatiile sale.

In Romania, papusile Anne Geddes sunt distribuite exclusiv prin Nicoro Trading, importator al brandurilor Bruder, Faro, Maisto si Bburago. Jucariile Anne Geddes pot fi cumparate din lanturile de distributie cash&carry: Carrefour, Cora, Real, Auchan, Kaufland, Selgros, Metro, reteaua Diverta, magazine de jucarii si din benzinariile OMV, Petrom, Petrom V, Rompetrol, Agip si MOL.

Mamicile care vor sa-si alinte copiii cu cele mai originale papusi vor avea la dispozitie, din aceasta vara, un site dedicat Anne Geddes in limba romana, unde vor gasi toate colectiile disponibile in Romania.

Site-ul www.anne-geddes.ro va oferi mamicilor posibilitatea sa isi aleaga papusile preferate pentru micutii lor si vor putea afla mai multe despre activitatea celebrei fotografe.

Papusile Anne Geddes acum si in magazinele online

Mamicile ocupate care vor sa faca un cadou micutilor fara sa mai alerge prin magazine au acum la indemna site-urile de vanzari online. Pentru ele, papusile Anne Geddes sunt acum si in magazinele cu vanzare pe Internet.

Acum suntem si pe Facebook.com cu noutati si fotografii ale produselor. Id-ul nostru este Papusi Anne Geddes. Daca aveti comentarii vizavi de aceste produse o puteti face pe blogul nostru annegeddes.wordpress.com.

24 iulie 2009

Articole recomandate

Citeste si despre