OLX.ro ofera livrare cu verificare gratuita in perioada 1-8 iunie!

/ / Modificat: 2014-06-05
OLX.ro ofera livrare cu verificare gratuita in perioada 1-8 iunie!

Anunt de interes pentru viitorii si proaspetii parinti! Nevoile copiilor se diversifica pe zi ce trece? Au nevoie de tot mai multe lucruri?

Posteaza pe OLX.ro anunturi cu lucrurile celor mici pe care nu le mai folosesti si cumpara altele, ce raspund cerintelor actuale, la preturi ce nu afecteaza bugetul familiei.

Ai nevoie de un carucior, o scoica pentru masina sau un patut pentru cel mic? In perioada 1-8 iunie, OLX.ro te cheama la cumparaturi cu serviciul Livrare cu Verificare oferit in mod gratuit pentru toate anunturile din categoria Mama si Copilul.

 

Stiati ca investitiile in trusoul copilului pot fi mai mici chiar si cu 50% daca optezi sa cumperi obiecte de pe site-urile de anunturi?

In cele peste 7000 de anunturi din sectiunea Camera copilului gasesti de la patuturi clasice si dulapioare, pana la accesorii moderne, precum stickere pentru decorarea spatiului, sau interfoane digitale audio.

Dar asta nu e tot! Pe OLX.ro, poti gasi 120.000 de articole pentru mamici si copii, de la landouri, carucioare sport,  scoici, scaune pentru masina la jocuri si jucarii, marsupii, premergatoare, leagane, haine si incaltaminte sau mobilier pentru camera copilului.

Te asteptam pe OLX.ro pentru a vinde si cumpara tot ce ai nevoie pentru copilul tau, indiferent de varsta acestuia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre