O sansa tuturor copiilor, de la Milupa si Fundatia Inocenti

/ / Modificat: 2009-10-21
O sansa tuturor copiilor, de la Milupa si Fundatia Inocenti

 

"O sansa tuturor copiilor" este numele campaniei desfasurate de Milupa in parteneriat cu Fundatia Inocenti, menita sa ofere produse Milupa pentru copiii de peste 1 an a 250 de mame din Romania cu o situatie economica dificila, timp de 6 luni.

O alimentatie sanatoasa inca din primii ani de viata poate duce la minimizarea si chiar evitarea problemelor de sanatate precum deficiente de fier sau de calciu in randul copiilor. De aceea, este esential ca fiecare mama sa constientizeze importanta alimentatiei echilibrate a copilului atunci cand incepe diversificarea.

In cadrul campaniei "O sansa tuturor copiilor", o parte din toate produsele Milupa vandute in perioada 10 octombrie-15 decembrie 2009 va fi donata, cu sprijinul Fundatiei Inocenti, celor 250 de mame si copiilor lor, care vor beneficia de acest program. Donatia va consta in produse Milupa adecvate fiecarui copil (in functie de varsta si necesitatile nutritionale ale fiecaruia), care vor contribui la asigurarea unei nutritii echilibrate a fiecaruia dintre ei pentru o perioada de 6 luni.

"In cadrul Milupa credem in faptul ca fiecare copil are dreptul la cel mai bun start in viata. In acelasi timp, nu putem ignora datele si realitatile nutritionale referitoare la copiii din Romania. Nu putem nega faptul ca traim intr-o perioada si intr-un mediu economic dificile. De aceea, am decis sa oferim sprijinul nostru mamelor aflate in dificultate, cu suportul Fundatiei Inocenti. Anul acesta ne propunem sa ajutam 250 de mame si copiii lor, dar pentru noi acesta este doar inceputul. Vom continua acest program si suntem dedicati demersului de sprijinire a cat mai multor mame pentru ca ele sa poata asigura o nutritie echilibrata copiilor lor", a declarat

Eric van der Hoeven, Director General Milupa Romania.

Fundatia Inocenti va identifica acele cazuri care pot deveni beneficiari ai campaniei, va stabili de ce produse are nevoie fiecare copil in parte si va furniza familiilor produsele necesare pentru perioada de 6 luni.

"De-a lungul activitatii noastre, am vazut foarte multe cazuri de mame si copii in dificultate si stim ca furnizarea produselor pentru alimentatia copiilor pentru o perioada de 6 luni va influenta pozitiv dezvoltarea micutilor. Suntem foarte fericiti ca suntem implicati in aceasta campanie", a declarat Valentina Maghirescu – Director de Dezvoltare Fundatia Inocenti.

Campania Milupa "O sansa tuturor copiilor" se bucura si de sustinerea Lianei Stanciu, mama si cunoscuta prezentatoare radio si TV, care a imbratisat cauza.

"Ca mama, stiu cat de importanti sunt primii ani din viata unui copil si faptul ca tot ceea ce iti doresti, ca parinte, sunt cele mai bune lucruri pentru copilul tau. Sustin aceasta initiativa si sunt fericita sa fiu un promotor al unui program care va ajuta 250 de mame din Romania sa asigure o nutritie echilibrata copiilor", a declarat Liana Stanciu.

Campania "O sansa tuturor copiilor" este dezvoltata pe platforma internationala "Milupa Supporting Life" prin intermediul careia Milupa a sprijinit comunitati din toata lumea sa asigure o nutritie echilibrata si un start mai bun in viata copiilor lor.

21 octombrie 2009

Articole recomandate

Citeste si despre