O noua campanie in sprijinul copiilor bolnavi de inima

/ / Modificat: 2011-07-11
O noua campanie in sprijinul copiilor bolnavi de inima

Asociatia Inima Copiilor sustine, incepand din luna mai a acestui an, o noua campanie in sprijinul copiilor bolnavi de inima.

Actiunea vine dupa campania inceputa in 2009, prin care a reusit ridicarea, amenajarea si dotarea Departamentului de Cardiochirurgie al Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti.

Banii stransi in aceasta campanie vor acoperi o parte din costurile operationale ale Departamentului pentru primul an, grabind momentul in care, la Marie Curie, vor incepe operatiile micilor pacienti.

ING Asigurari de Viata contribuie cu 30.000 de Euro, bani care vor fi folositi pentru cumpararea de consumabile si organizarea primelor 3 misiuni medicale (echipe de specialisti din strainatate care vor veni la Bucuresti, vor face operatii si vor ajuta la specializarea personalului medical).

Donatia companiei de Asigurari de Viata vine sa completeze sumele adunate de Inima Copiilor in cadrul noii campanii de donatii prin SMS la 890: aproape 70.000 de Euro intre 17 mai si 4 iulie!

Valabilitatea numarului scurt dedicat a fost prelungita pana la 31 iulie: fiecare SMS trimis la 890 inseamna o donatie de 2 Euro. (890 este un numar oferit gratuit de Cosmote, Orange si Vodafone. Nu se percepe TVA.)

Pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru, fiecare leu conteaza foarte mult!

Va multumim!

www.inimacopiilor.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre