Numarul Special Strawberry Shortcake de la Editura Media Service Zawada

/ / Modificat: 2013-09-10
Numarul Special Strawberry Shortcake de la Editura Media Service Zawada

Numarul special Strawberry Shortcake iti aduce CADOU un rucsac, disponibil in 2 variante de culori: verde si albastru. Taramul fructelor inteligente si jucause devine locul de joaca preferat al copiilor.

Simpaticele personaje Capsunica, Prunisoara, Lamaita, Afinuta si Portocala le-au pregatit copiilor jocuri haioase si delicioase. Ca sa va facem curiosi, amintim cateva dintre ele: Umbre care danseaza, Joc delicios, Labirint colorat, La plimbare.

Numarul special Strawberry Shortcake cu rucsac poate fi gasit la pretul de 22.99 lei din 10 septembrie la chioscurile de presa, in reteaua Inmedio, Cora (doar in Bucuresti), Auchan si Kaufland.

rucsac-strawberry

Revista Strawberry Shortcake apare o data la doua luni la pretul de 6.9 lei si este mereu insotita de o jucarie frumoasa. Capsunica, personajul principal al seriei, le invata pe fetite sa faca diverse activitati practice, sa gateasca si cum sa fie cochete.

Pentru comenzi de numere anterioare puteti suna la 021.410.91.33, scrie la editor@msz.ro sau completa formularul de comanda de pe www.msz.ro.

Coletul se va trimite prin posta, cu plata ramburs.

Saptamanal avem concursuri cu premii deosebite pe site-ul www.msz.ro sau pe pagina de Facebook EdituraMSZ.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre