Nicoro Trading participa la Junior Expo si Baby Expo

/ / Modificat: 2009-09-03
Nicoro Trading  participa  la Junior Expo si Baby Expo

 

Compania Nicoro Trading S.R.L. va participa in aceasta toamna la doua dintre cele mai vizitate targuri pentru copii, Junior Expo si Baby Expo programate in perioada 11 – 13 septembrie si 24 - 27 septembrie 2009.

Ambele evenimente vor avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, zilnic, intre orele 10.00 – 19.00.

Firma Nicoro Trading va fi prezenta in cadrul expoztiilor cu stand de vanzare si va participa la Tombola Junior Expo cu 5 premii din Gama Tale Winds Maisto.

De asemenea, cei care isi doresc o masinuta de colectie Street Fire Bburago sau o motocicleta din gama Moto Bburago se pot inscrie si la tombola Nicoro Trading organizata pe site-ul  www.juniorexpo. ro.

"Participarea directa a firmei Nicoro Trading la aceasta expozitie reprezinta un prilej de a cunoaste cerintele clientilor si de a prezenta produsele care au avut un succes international de proportii. Anul acesta Nicoro Trading a abordat o strategie de comunicare directionata catre clientii sai prin vanzarea produselor sale in mediul online. Participarea la targ vine in completarea acestui demers prin prezentarea si vanzarea directa a  produselor noi, dar si a celor mai vandute jucarii din gamele clasice, Maisto si Bburago", declara Mihai Frangulea, directorul Nicoro Trading.

Cu o activitate de 15 ani pe piata romaneasca, Nicoro Trading este unul dintre cei mai importanti distribuitori de jucarii din Romania.

In portofoliul companiei se numara brandurile Anne Geddes, Maisto, Bburago, Faro, Bruder. Colectiile de jucarii Nicoro Trading pot fi vizualizate accesand  site-urile www.nicoro.ro si www.anne-geddes.ro.

septembrie 2009

Articole recomandate

Citeste si despre