Nadia Comaneci, lector pentru o zi la Centrul MiniMe

/ / Modificat: 2012-03-30
Nadia Comaneci, lector pentru o zi la Centrul MiniMe

Inscrie-ti copilul la cursul MiniMe Sportiv si ofera-i sansa de a face sport sub coordonarea Zeitei de la Montreal.

Fundatia Nadia Comaneci continua cautarea de mici atleti, cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani, care sa participe la cursul MiniMe Sportiv.

In plus, atat copii, cat si parintii lor vor avea parte de o surpriza unica! Gimnasta simbol a sportului romanesc, Nadia Comaneci, va coordona una dintre orele de inceput ale cursului MiniMe Sportiv si ii va ajuta pe copii sa devina MINI-SPORTIVI de legenda.

"Zeita de la Montreal" va fi secondata, in realizarea orei, de catre lectorul cursului MiniMe Sportiv, Elena Chiric, fosta gimnasta, parte a lotului olimpic de la Deva si participanta la Campionatele Mondiale de la Aarhus (Danemarca), in 2006. Elena este absolventa a liceului cu program sportiv "Nadia Comaneci" si licentiata UNEFS, detinatoare a unei diplome de instructor sportiv si a certificatului in antrenorat.

Cursul MiniMe Sportiv se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani si se desfasoara incepand cu 23 aprilie 2012, pe parcursul a 8 sedinte a cate 50 de minute fiecare, in fiecare zi de luni si joi, de la ora 18:30. Cursul are loc in sala de sport din cadrul Centrului MiniMe din Bucuresti, din Calea Grivitei, Nr. 150.

La cursul MiniMe Sportiv vor participa si copii din familii cu posibilitati financiare reduse, costurile aferente fiind suportate de Fundatia Nadia Comaneci.

Prin programele de sport, MiniMe Baby (copii 1-3 ani) si MiniMe Sportiv (copii 3-6 ani), Fundatia Nadia Comaneci isi propune sa ofere pregatirea necesara, fizica si emotionala, pentru ca cei mici sa indrageasca sportul si sa-si dezvolte principiile de viata sanatoasa de la cele mai fragede varste.

Cursul MiniMe Sportiv se bazeaza pe jocuri de miscare care ii vor ajuta pe copii sa fie mai atenti, mai receptivi si creativi, orientandu-i totodata spre acele sporturi pentru care fiecare copil prezinta anumite abilitati.

Costul unui curs MiniMe Sportiv este de 130 RON/copil pentru 8 sedinte de exercitii fizice si activitati sportive.

Pentru a-l inscrie pe cel mic la cursul MiniMe Sportiv trebuie sa achitati taxa de curs in contul fundatiei deschis la Banca Transilvania, sucursala Dorobanti, IBAN RO38BTRL04501205H87589XX si sa ne trimiteti confirmarea platii pe office@cursuriminime.ro, impreuna cu datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail) si numele si varsta copilului.

Mai multe detalii despre cursurile si atelierele MiniMe puteti gasi pe www.cursuriminime.ro sau la office@cursuriminime.ro si 0741 199 600.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii

Articole recomandate

Citeste si despre