Monitorizare copii, elevi, studenti!

/ / Modificat: 2010-03-29
Monitorizare copii, elevi, studenti!





 

Un proiect initiat si sustinut de Asociatia Nationala a Tatilor din Romania

Ce este proiectul "Monitorizare copii, elevi, studenti"?

Aceasta initiativa a rezultat din neputinta unor autoritati ale statului sa rezolve problema copiilor care, in urma "educatiei" din scoala, familie sau anturaj risca sa ingroase rata delicventei juvenile.

Prin activitati de monitorizare (la solicitarea parintilor) a discutiilor cu factorii educationali si cu aportul psihologilor nostri, incercam sa diminuam aceste probleme ale societatii actuale.

Cine suntem

Suntem un grup de parinti (mame si tati) constienti de aportul firesc la cresterea si educarea copiilor, atat in familie, cat si in societate, vrem sa ne diferentiem de semenii nostri prin faptul ca nu ramanem indiferenti la cei din jurul nostru atunci cand au probleme legate de copii si problemele cu care se confrunta tanara generatie (absente scolare, consum de tutun, alcool, droguri).

Proiecte

Noi dorim iesirea din tiparele obisnuite ale autoritatilor, fundatiilor sau ale altor asociatii si incercam sa realizam o mai mare apropiere de dezideratele ei direct in teren si mai putin pe hartie, la colocvii, seminarii sau la mese "rotunde" sterile si cu foarte putine rezultate reale.

Proiectul nostru consta in implicarea practica si eficienta asupra majoritatii "cosmarurilor" parintilor din ziua de astazi: copiii!

Activitate

Activitatea legata de initiativa noastra consta in intrajutorarea reciproca a parintilor care vin spre noi, la solicitarea si cu acordul lor, pentru a determina unele cauze care duc la schimbari de comportament ale copiilor acestora. Alaturi de colegii nostri juristi si psihologi, incercam sa aducem pe "calea" normala copiii care, datorita unor factori mai mult sau mai putin obiectivi, sunt aproape de flagelul numit delicventa juvenila.

Cum nu avem calitatea si nici nu ne erijam in organe de ancheta sau de protectie ale copiilor desemnate prin Lege de Stat, ca membri ai societatii civile, conlucram cu toate autoritatile care doresc o societate mai buna si mai curata.

Va asteptam alaturi de noi!

Cefacecopilulmeu.ro

29 martie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre