Moda pentru copii la Fashion Playground

/ / Modificat: 2011-09-21
Moda pentru copii la Fashion Playground

Copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani vin sambata in Feeria si duminica in Baneasa Shopping City, de la ora 18.00, sa dea tuturor o lectie de moda in cadrul Fashion Playground – Summer kids collection.


Copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani vin sambata in Feeria si duminica in Baneasa Shopping City, de la ora 18.00, sa dea tuturor o lectie de moda in cadrul Fashion Playground – Summer kids collection.

Cei mici vor arata ca modelingul se invata cat ai zice peste si vor prezenta ultimele tendinte ale verii 2009 in materie de moda pentru copii.

Baneasa Shopping City si Feeria organizeaza in acest weekend o serie de doua prezentari de moda pentru copii reunite sub umbrela Fashion Playground.Protagonistii prezentarii au fost selectati de centrul comercial in urma castingului de saptamana trecuta, cand zeci de copii s-au inscris sa devina modele pentru Fashion Playground.

Vizitatorii vor putea asista la debutul pe podium al celor mai curajosi copii, timp in care parintii vor afla cum sa-si imbrace copilul in noile tendinte. Vor defila alaturi de copiii alesi la preselectie si cativa "colegi" deja obisnuiti cu scena de la Palatul Copiilor.

Copiii vor prezenta sambata in Feeria, de la ora 18.00, propunerile de tinute ale magazinelor Bebeloo, Miniblu, Caribu si Du Pareil au meme.

Distractie pe cat walk

Duminica, distractia se muta in Baneasa Shopping City si cu incepere de la aceeasi ora, magazinele Gap, Sergent Major, United Colors of Benetton, Replay, Champion, Okaidi si Debenhams dau lectii de moda si stil pentru cei mai mici impatimiti ai modei.

Distractia nu putea lipsi de la Fashion Playground, asa ca seria prezentarilor de moda va fi colorata, in fiecare din cele doua zile, cu muzica si spectacole.

Maestrul de ceremonii al prezentarilor va fi actorul Pavel Bartos, care se va ocupa personal de buna dispozitie a celor mici. Au raspuns afirmativ invitatiei la prezentari copiii lui Mihai Margineanu, nepotii lui Dan Matei Agathon si fiica actritei Tania Popa.

Cum copiii sunt aniversati la Baneasa Shopping City toata luna iunie, Fashion Playground nu este singura surpriza pregatita de centrul comercial pentru acestia. Cei mici iau vacanta asa ca sunt asteptati sa vina la petrecerea "Clopotelul de Vacanta" sambata si duminica, de la ora 16.00.

Distractia va fi in toi la Magic City Baneasa pentru ca micii petrecareti vor putea sa danseze, sa participe la numeroase concursuri si sa cante la petrecerea organizata in cinstea Vacantei Mari.


Articole recomandate

Citeste si despre