Milupa pregateste noi cadouri pentru copii si parinti

/ / Modificat: 2012-08-10
Milupa pregateste noi cadouri pentru copii si parinti

In primii 3 ani de viata, grija pentru copilul tau este sinonima cu dorinta de a-i asigura celui mic cea mai potrivita nutritie pentru ca el sa creasca sanatos si istet.

Stii cat de important este ca hrana lui sa fie diversificata si sa contina toti nutrientii necesari unei dezvoltari armonioase, in proportii echilibrate, chiar si dupa incheierea perioadei de alaptare.

Milupa vine in sprijinul parintilor cu produse special adaptate nevoilor nutritionale ale micutilor pentru fiecare etapa de dezvoltare si le ofera o noua surpriza: o cutie pentru pastrarea formulei de lapte sau a cerealelor. Mamicile vor putea pastra proaspete alimentele destinate micutului, mai mult timp.

Pachetele promotionale contin 2 cutii de Milumil 2, Milumil 3, Milumil Junior 1+, Milumil Junior 2+, Milupa 7 cereale sau Milupa cereale 4 fructe, si pot fi achizitionate din hipermarketurile Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Real si Selgros in perioada august – octombrie 2012.

Copiii sanatosi sunt copii fericiti!

www.milupa.ro

Laptele matern este alimentul ideal pentru sugari. Inainte de a alege o formula de lapte, consultati medicul. Recomandam folosirea Milumil Junior ca parte a unei dietei echilibrate a copilului mic.

Formulele de lapte pentru sugari, recomandate de la -6 luni si formulele de lapte speciale Milupa nu participa la promotie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre