Milupa a ajutat primul grup de mame in cadrul campaniei O sansa tuturor copiilor

/ / Modificat: 2010-03-11
Milupa a ajutat primul grup de mame in cadrul campaniei O sansa tuturor copiilor

 

Primele mamici care au beneficiat de campania "O sansa tuturor copiilor" au primit produse Milupa Nutritie Echilibrata la finalul lunii ianuarie 2010.

Reprezentantii Milupa au inmanat produsele, incercand sa le fie sprijin mamicilor in aceasta perioada de criza economica si au discutat cu ele despre importanta nutritiei in primii ani de viata ai bebelusilor.

Campania "O sansa tuturor copiilor" a inceput in octombrie 2009, printr-o prima etapa dedicata identificarii a aproximativ 250 de mamici cu conditii financiare dificile care sa beneficieze de donatiile in produse Milupa, prin care sa le fie asigurata nutritia echilibrata bebelusilor lor pe o perioada de 6 luni.

"Suntem constienti de realitatile prin care trec copiii din Romania. Credem ca fiecare copil are dreptul la o crestere sanatoasa si, de aceea, vrem sa le ajutam pe mamicile care trec printr-o perioada financiara dificila. Acesta reprezinta un prim pas din demersul nostru de a sprijini cat mai multe mamici in a oferi copiilor lor o nutritie echilibrata", a declarat Eric van der Hoeven, Director General Milupa Romania.

Primele 233 de mamici cu situatie economica dificila au fost identificate cu sprijinul Fundatiei Inocenti, facandu-se evaluarea cazurilor si stabilindu-se astfel ce produse Milupa sunt adecvate fiecarui copil, in functie de varsta si necesitasile nutritionale ale fiecaruia. In perioada urmatoare acestora li se vor adauga alte 17 mamici.

Mamicile din programul Milupa "O sansa tuturor copiilor" sunt din Bucuresti, sectoarele 2 si 4 si din alte judete din tara precum: Bistrisa Nasaud, Buzau, Constanta si Giurgiu.

"Ne bucuram pentru sprijinul oferit de Milupa, deoarece acesta este adresat unor persoane care trec printr-unul din cele mai importante momente din viata lor si, mai ales acum, au nevoie de un sprijin care sa-i ajute pe copiii lor sa aiba cel mai bun start in viata si un viitor sanatos. Mamicile si copiii care au intrat in programul Milupa "O sansa tuturor copiilor" provin din familii in dificultate si se bucura de produsele primite", a declarat Valentina Maghirescu – Director de Dezvoltare Fundatia Inocenti.

Din cele 250 de mamici si copii cu varsta de peste 1 an care vor intra in program, 70 de beneficiari au primit deja produsele pentru prima luna la sediul Acsis – Asociasia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala, partenera Fundatiei Inocenti din Bucuresti, iar in perioada urmatoare produsele vor fi distribuite si celorlalte mamici.

Campania Milupa "O sansa tuturor copiilor" se bucura si de sustinerea Lianei Stanciu, mama si cunoscuta prezentatoare radio si TV, care a imbratisat cauza.

Campania "O sansa tuturor copiilor" este dezvoltata pe platforma internationala "Milupa Supporting Life" prin intermediul careia Milupa a sprijinit comunitati din toata lumea sa asigure o nutritie echilibrata si un start mai bun in viata copiilor lor.

Testimoniale beneficiari ai campaniei "O sansa tuturor copiilor"

Mihaela

"Numele meu este Mihaela si am 2 copii. Fata cea mare merge la scoala, iar mama ma ajuta cu ea. Cel mic insa are probleme cu sanatatea - are 8 luni si peste 2 saptamani suntem programati la

operatie la inima. Posibilitatile noastre financiare sunt reduse, iar produsele Milupa ma ajuta foarte mult, mai ales pentru ca Radu are nevoie de o alimentatie sanatoasa. Cu banii economisiti pot sa cumpar scutece pe perioada internarii in spital.

Multumesc Fundatiei Inocenti pentru ca m-a inclus in programul lor si multumesc Milupa pentru tot ajutorul acordat."

Mariana

"Fundatia Inocenti m-a ajutat mult cand fata mea a plecat din tara si am ramas sa cresc singura nepotul meu de numai cateva luni. Este mai sensibil si a trebuit sa fie in spital de cateva ori. Cand l-am luat acasa, doamnele de la fundatie au avut grija sa avem tot ce ne trebuie. Ne-au dat haine, scutece, jucarii, cereale. De cate ori am avut vreo urgenta, ne-au ajutat. Acum, primesc lunar produse Milupa si Andrei se bucura cand mananca lapte cu cereale. Multumesc foarte mult pentru ajutorul dat."

Articole recomandate

Citeste si despre