Milka Snax, o noua surpriza de la Milka!

/ / Modificat: 2011-10-18
Milka Snax, o noua surpriza de la Milka!

Kraft Foods Romania lanseaza Milka Snax, un nou segment in categoria de ciocolata, care ofera ocazii de consum noi pentru piata din Romania.

Noile produse Milka Daim Snax (bucati de caramel si fulgi de porumb crocant cu ciocolata Milka), Milka Crispy Snax (fulgi de porumb crocanti si stafide invelite in ciocolata Milka) si Lila Stars Snax (alune intregi, crocante, acoperite cu ciocolata Milka) isi propun sa satisfaca cele mai diversificate gusturi.

Milka Snax se adreseaza persoanelor dinamice cu un stil de viata activ, intr-o continua cautare de noutati. Datorita ambalajului usor de folosit si resigilabil, noile Milka Snax pot fi consumate oriunde: la scoala, la serviciu, atat in pauze, cat si atunci cand lucrezi sau cand calatoresti singur, cu prietenii sau cu familia.

"Consumatorii au fost de-a dreptul uimiti de aceasta categorie de produse de care s-au indragostit de la prima incercare. Cu siguranta, noile Milka Snax le vor fi alaturi in fiecare zi", spune Nicoleta Florescu, Brand Manager, Kraft Foods Romania.

In luna octombrie, consumatorii din toata tara vor avea ocazia sa guste noile Milka Snax, fiind intampinati de promoterii Milka in peste 200 de magazine.

Kraft Foods produce ciocolata Milka din anul 1901, cand compania Suchard, cea care avea sa devina mai tarziu Kraft Foods, a lansat un sortiment de ciocolata produs printr-o noua formula de amestecare a laptelui din Alpi cu boabe de cacao – de unde si numele Milka (milch si kakao).

Make today delicious

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre