Mii de copii s-au intalnit cu personajele Disney la Bucuresti

/ / Modificat: 2011-11-30
Mii de copii s-au intalnit cu personajele Disney la Bucuresti

Mii de copii au fost prezenti la intalnirea cu indragitele personaje Disney, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la aparitia revistei Donald Duck in Romania. Celebrii Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy au petrecut un weekend intreg in centrele comerciale Sun Plaza Mall (26 noiembrie) si Iris TITAN Shopping Center (27 noiembrie) din Bucuresti.

 mickey_minnie

Copiii prezenti la eveniment s-au pozat cu preferatii lor si s-au lasat invaluiti de magia Disney in spatiile destinate lor din centrele comerciale Sun Plaza Mall si Iris Shopping Center, unde au fost intampinati cu planse de colorat, premii, proiectii ale serialelor Disney Channel, jocuri video si multe alte activitati surpriza.

 donald_daisy

Celebrele personaje animate pot fi urmarite si in sezonul 2 al seriei “Sa radem cu Mickey Mouse!” recent lansat la Disney Channel. “Sa radem cu Mickey” este o serie de episoade scurte clasice, in care Mickey, Donald, Goofy si prietenii lor isi prezinta fantasticele aventuri, incalzind inimile micutilor telespectatori si ale familiilor lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre