Mega-petrecerea Back to school la Baneasa Shopping City

/ / Modificat: 2009-09-08
Mega-petrecerea Back to school la Baneasa Shopping City





 

Cine s-a gandit vreodata ca scoala poate incepe cu super-distractie? Poate Scooby-Doo, Bloo, XLR8, Umangozaur, care nici nu se gandesc sa lipseasca de la petrecere!

Sambata, 12, si duminica, 13 septembrie 2009, cele mai haioase personaje de desene animate ii asteapta pe copii la Baseasa Shopping City, intre orele 12.00 si 19.00.

Cine nu e gata sa sara pe trambulina, sa cante, sa danseze, sa se dea pe tobogan, sa deseneze, sa traga la poarta sau sa primeasca tot felul de cadouri, nici sa nu se apropie! Noi ne pregatim sa ne distram la concursul de facut ghiozdane, la cel de dansat ca Scooby-Doo sau la cel de cantat melodii din desene animate.

Facem pariu ca n-o sa te plictisesti, mai ales ca ne-am pregatit sa te pictam pe fata in culorile tale preferate, sa iti prezentam momente de dans, teatru si magie, care te vor tine cu sufletul la gura. Sa nu mai vorbim de faptul ca toata distractia va fi atent supravegheata de Scooby-Doo, Bloo, XLR8 si Umangozaur, cei mai buni prieteni ai copiilor!

In plus, nici parintii nu se vor plictisi, intrucat Baneasa Shopping City continua campania Shopping de nota 10 si le ofera posibilitatea de a-ti cumpara cele mai frumoase hainute pentru inceputul anului scolar, dar si multe alte oferte special pregatite pentru aceasta perioada.

Vino sa te distrezi cu noi si fii cel mai bun in noul an scolar, alaturi de Cartoon Network!

Cartoon Network - locul ideal pentru actiune, amuzament si zambete!

Faimos in lumea intreaga pentru ghidusii, explorari, dinamism, transformari spectaculoase, puteri supranaturale si programe cu personaje nebunatice si neastamparate, Cartoon Network este fara indoiala destinatia ideala pentru o partida sanatoasa de ras! Canalul indragitelor desene animate Foster si prietenii inchipuiti, Ben 10 si Johnny Test, Cartoon Network  este o sursa inepuizabila de glume si povestiri hilare cu prieteni care o sa te faca sa te tavalesti pe jos de ras!

Si daca asta nu era de ajuns, serialele de aventura precum Bakugan si Star Wars: The Clone Wars te vor tine cu sufletul la gura! Tu cu cine te identifici? Esti insetat de aventura precum Flapjack? Curajos ca Ben 10? Prietenos precum Casper? Orcine ai fi si indiferent ce anume iti place sa urmaresti, vino la Cartoon Network pentru a o doza sanatoasa de ras si de aventuri plapitante!

8 septembrie 2009


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre