Media Service Zawada lanseaza revista Purcelusa Peppa!

/ / Modificat: 2013-02-22
Media Service Zawada lanseaza revista Purcelusa Peppa!

O revista interactiva si educativa

Revista Peppa va invita sa faceti cunostinta cu cea mai haioasa familie de purcelusi. Peppa este o purcelusa cocheta careia ii place sa se joace, sa petreaca mult timp in aer liber si sa se zbenguie in baltoacele pline cu noroi.

Revista contine povesti, activitati si jocuri prin care copiii invata sa scrie, sa citeasca si sa numere. Revista este gandita astfel incat cei mici sa afle lucruri noi si sa asimileze cunostinte in timp ce se joaca. Propunem exercitii pe care copiii le pot rezolva singuri, dar si activitati pe care le pot rezolva impreuna cu parintii. Purcelusa Peppa le este cunoscuta copiilor din desenele animate difuzate pe canalul Minimax.

 Jucaria cadou din acest numar este un set de bucatarie format dintr-un frigider si un cuptor cu microunde.

Copiii pot trimite un desen cu familia lor la concurs pentru a castiga un rucsac-porcusor sau un rucsac plin cu carioci.

Revista Peppa nr. 1 se afla in vanzare din 21 februarie, la toate chioscurile de presa.

Media Service Zawada editeaza  publicatii pentru copii si adolescenti care au la baza personajele din desenele animate indragite de ei. Tipareste o gama variata de publicatii, de la carti de povesti clasice pana la carti de activitati sau de colorat si reviste adresate copiilor de pana la 14 ani (www.msz.ro).

MSZ_logo

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre