Mama si Bebe Orientalia - Curs pentru sanatatea si armonia ta si a bebelusului tau

/ / Modificat: 2011-03-31
Mama si Bebe Orientalia - Curs pentru sanatatea si armonia ta si a bebelusului tau

Foarte multi viitori sau proaspeti parinti sunt preocupati sa ofere un stil de viata cat mai sanatos copilului lor inca de la nastere.

Medicamentele incep sa fie privite cu tot mai multa suspiciune, iar stilul de viata ambiental care priveste habitatul familial incepe sa stea sub semnul unor alte optiuni.

Oamenii incep sa-si intoarca privirea din ce in ce mai des si cu tot mai mult interes catre stilul de viata oriental si practicile traditionale pentru sanatate pe care acestia le folosesc pentru ei sau pentru copiii lor de mii de ani.

Cursul Mama si Bebe Orientalia este unic pentru ca strange laolalta si prezinta tehnici orientale pentru crearea starii de bine prin masaj, miros, decor, culoare, aranjament, toate acestea fiind metode atat de prevenire a bolilor, cat si de vindecare a lor, sporind starea de bine a celor mai delicate si minunate fiinte de pe pamant – gravidele si bebelusii!

Cursul are 3 sesiuni:

1. Metoda de masaj a burticii bebelusului si copilului mic Chi Nei Tzang

O noutate absoluta in Romania, care ajuta parintii sa afle beneficiile speciale ale acestei practici de masaj traditional folosita de chinezi, invatandu-i cum sa o aplice corect si diferentiat pe burtica bebelusului sau a copilului lor in functie de afectiune.

2. Aromaterapie pentru sanatatea viitoarei mame si a copilului ei

3. Fengshui pentru camera bebelusului sau a copilului

Folosirea aromaterapiei, dar si crearea unui ambient fengshui sunt bazate pe practici vechi de mii de ani dupa care chinezii sau japonezii isi ghideaza pentru ei si copiii lor inca de la nasterea acestora starea de sanatate, bucurie, iubire, aplicand principiile unei traditii care coreleaza traiul de zi cu zi in armonie cu energia naturii care ne inconjoara si ne dirijeaza nevazut.

Cursul va avea loc in zilele de 9 si 16 aprilie de la ora 12:00.

activecenter.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre