Luna Premiilor Disney

/ / Modificat: 2013-04-01
Luna Premiilor Disney

Egmont Romania va invita la marele concurs pentru copii al acestei primaveri – "Luna Premiilor Disney" – organizat impreuna cu partenerii Disney.

Concursul se desfasoara in perioada 25 martie – 15 mai in toate revistele brandului Disney editate de Egmont Romania: Princess, Princess Special, Masini-Lumea pe roti, Winnie de Plus, Disney Junior, Tinker bell - Clopotica, Spiderman si Donald Duck.

Orice copil care participa la concurs poate castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 233 de premii originale Disney. Singurul lucru pe care trebuie sa il faca este sa decupeze si sa trimita talonul de concurs aflat in oricare dintre revistele Disney editate de Egmont Romania mai sus mentionate, ce apar in perioada 25 martie – 15 mai.

Premiile oferite sunt printre cele mai dorite si apreciate, atat de copii cat si de parinti: biciclete, papusi, masinute, figurine, jocuri pentru PC si PSP, DVD-uri, seturi de petrecere, invitatii la film si seturi de rechizite. Castigatorii concursului vor fi anuntati la sfarsitul lunii iunie.

Egmont Romania este cel mai longeviv si puternic partener Disney pe piata de carti si reviste pentru copii. 

Bucurati-va si voi de "Luna Premiilor Disney"!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre