Lumini, camera, actiune! Cartoon Network a lansat aplicatia „The Powerpuff Girls Story Maker”

/ / Modificat: 2017-03-22
Lumini, camera, actiune! Cartoon Network a lansat aplicatia „The Powerpuff Girls Story Maker”

Fetitele Powerpuff isi invita fanii sa le ajute sa jongleze intre scoala, teme si salvarea lumii inainte de ora de culcare, in cea mai noua aplicatie „The Powerpuff Girls Story Maker”. Blossom, Bubbles si Buttercup se lasa pe mainile fanilor, ei fiind in masura sa aleaga actiunile pe care urmeaza sa le faca cele trei supereroine.

Aplicatia le permite parintilor si copiilor sa isi uneasca fortele pentru a crea propria poveste alaturi de fetitele Powerpuff. Fanii pot crea si anima scene cu personajele din serial, de la Blossom, Bubbles si Buttercup pana la cei mai mari raufacatori, printre care Mojo Jojo. Din momentul in care scenariul a fost stabilit, imaginea poate fi decorata cu elemente din universul Powerpuff, fanii isi pot inregistra vocea si pot deveni naratorii povestii si, astfel, pot oferi o nota personala scenariului. Povestile pot fi salvate pe dispozitivul mobil si pot fi distribuite prietenilor.

powerpuff

powerpuff-aplicatie

Una dintre cele mai longevive animatii Cartoon Network, serialul original „Fetitele Powerpuff” a fost creat de Craig McCracken si a avut lansarea in 1998. AnimaÅ£ia a castigat doua premii Emmy®, iar cele 78 de episoade au castigat numeroase distinctii si nominalizari. Mai mult decat atat, serialul a dat nastere unui film de lung metraj realizat de Warner Bros. Pictures, in 2002.

Serialul „Fetitele Powerpuff” este produs in Studiourile Cartoon Network si poate fi urmarit la Cartoon Network, de luni pana vineri, de la 15.45.

Aplicatia The Powerpuff Girls Story Maker este acum disponibila gratuit in App Store si Google Play.

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzeaza seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adreseaza baietilor si fetelor cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani. Printre serialele reprezentative se numara Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Sa-nceapa aventura si Un show obisnuit. Experienta Cartoon Network este completata de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicatii mobile si o gama larga de produse sub licenta. Canalul paneuropean a fost lansat in 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum in versiuni localizate in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, in 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de tari. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.CartoonNetwork.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre