Lemurienii din Madagascar sunt animale VIP la Digital Zoo

/ / Modificat: 2011-07-06
Lemurienii din Madagascar sunt animale VIP la Digital Zoo

lemurianUPC Romania, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti readuc in prim plan Digital Zoo, conceptul educational unic in Romania ce ofera imagini live 24/7, direct din amplasamentele animalelor VIP de la Zoo.

Proiectul Digital Zoo introduce acum in scena noi vedete exotice - 5 lemurieni, originari din indepartatul Madagascar, recent relocati la Zoo Baneasa. Cei 5 se alatura astfel celorlalte animale VIP din cadrul Digital Zoo – tamarinii Julio si Isabela, leii Marc si Ella, tigrul Luna si pelicanul Gogu.

Lemurienii isi vor demonstra zilnic talentele de dansatori, acrobati si jongleuri live, in fata camerelor. Grupul celor mai noi membri ai familiei Digital Zoo este predominant feminin, lucru de altfel obisnuit in insula africana de origine, Madagascar. Ajambul este singurul mascul si incearca sa isi invinga timiditatea cand este inconjurat de numeroasele sale "colege de apartament". Cele 4 femele lemurian – Makina, Shanika, Zumbalina si Ebela - sunt extrem de gratioase si jucause, incercand sa-l faca pe Ajambul sa se simta cat mai bine.

lemurian"Digital Zoo este un proiect drag noua, celor de la UPC: o adevarata resursa educationala si un instrument disponibil permanent, prin care iubitorii de animale pot urmari live prietenii necuvantatori de la Zoo si pot afla mai multe despre viata si obiceiurile animalelor. Faptul ca proiectul a generat un interes real si a adunat in jurul sau o comunitate care creste in fiecare zi ne bucura si ne motiveaza sa-l dezvoltam in continuare", declara Ariana Badin, Director Comunicare UPC Romania.

Incepand de astazi, cei 5 lemurieni din Madagascar va vor arata "dansurile africane" in direct pe website-ul digitalzoo.kappa.ro – lemurieni.

lemurian3In plus, Digital Zoo a pregatit pentru fanii de pe Facebook Digital Zoo o saptamana dedicata lemurienilor – fanii vor putea afla detalii despre aceasta specie, care poate fi intalnita in salbaticie numai in Madagascar.

Mai multe fotografii si filme cu noile VIP-uri Digital Zoo puteti vedea pe digitalzoo.kappa.ro - galerie_lemurieni.

Digital Zoo este o continuare a platformei educationale lansate de UPC in Romania, platforma ce include atelierele de educatie alternativa prin arta dramatica "Creste prin teatru", dar si proiectele Internet Safety si Magic Desktop, care au rolul de a-i educa pe copii cu privire la siguranta pe Internet.

Gradina Zoologica Bucuresti a fost infiintata in anul 1955. Astazi, Zoo Bucuresti detine in jur de 207 specii si subspecii si cateva mii de exemplare, apartinand atat faunei exotice, cat si faunei autohtone.

Zoo Bucuresti te asteapta in fiecare zi incepand de la 9.00 dimineata cu povesti despre anaconde, cinteze, struti si tigri, oi berbere si alte animale pe care le-ai mai vazut doar la Animal Planet.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre