Lapte cu miere inainte de culcare pentru copilul tau

/ / Modificat: 2009-01-29
Lapte cu miere inainte de culcare pentru copilul tau





 

Vacuta vesela Fulga lanseaza pe piata inca un produs din seria Bunatati Cu Lapte.

Fulga Mierlapte – bunatatea mea de lapte cu miere – completeaza gama de lapte cu arome Fulga – Bunatati cu Lapte lansata in 2008, care mai cuprinde: Ciocolapte (lapte cu cacao si gust de ciocolata), Vanilapte (lapte cu gust de vanilie) si Capsulapte (lapte cu gust de capsuni).

"Am introdus o noua varianta cu lapte si miere in gama Bunatati cu Lapte pentru ca e o combinatie sanatoasa si foarte buna la gust. De altfel, laptele cu miere este o bautura traditionala care face parte din alimentatia romanilor, in special din cea a copiilor", spune Cristina Miclea, brand manager Albalact Alba Iulia.

Cu aceasta noua lansare, Fulga va reveni pe micile ecrane intr-o noua campanie publicitara, care va incepe la sfarsitul lunii ianuarie si se va incheia in luna martie. Campania de comunicare include spotul TV de 15 de secunde – "Fulga Somn Usor" – si va fi derulata pe cele mai importante canale TV. In paralel, va exista si o campanie de degustari in toate supermarket-urile si hipermarket-urile din tara.

"Fulga Mierlapte este un produs tocmai bun de baut inainte de culcare si ne-o aduce pe jucausa Fulga intr-o noua ipostaza, in peisaj de noapte, gata de culcare. Si bineinteles ca personajul nostru are o modalitate aparte de a se juca cu ziua si noaptea, intr-un univers feeric in care toata lumea pare sa se pregateasca de culcare: albinutele aduc caciulita de noapte, stelele casca, iar luna sforaie", completeaza Loredana Popasav, new business director, Publicis Romania.

Fulga a ramas acelasi copil pe care il cunoastem de cativa ani: face mici si haioase greseli gramaticale, e surprinsa de logica pe care o are in timp ce afirma un truism, e jucausa si plina de viata.  

Un produs Albalact Alba Iulia, Fulga este lider de piata pe categoria de lapte UHT cu arome. Produsele sunt ambalate in cutii moderne TetraPak ecologice si usor de manevrat, in cutii de 250 ml si 1l.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre